Annonse

Sardniautsiktunni

– Mamma mia, for en ferie!  – Mamma mia, per una vacanza!

– Et glass rosévin, takk!  – Un bicchiere di vino rosé, grazie!

Her pugges viktige italienske gloser før ferien.

11. juli samles 49 barn og voksne og 2 reiseledere på deilige Sardinia for å ha ferie sammen i 14 dager.

Denne øya som er internasjonalt kjent for sine vakre strender, krystallklare vann og spennende natur er årets store nyhet fra Unnis aktivitetsferie.

Og hit blir også ungdommene med. Barna er nemlig fra 8-25 år – og mange av dem er tenåringer som reiser alene med far eller mor. Om de ikke kjenner hverandre fra før (som flere av de gjør!) blir de fort kjent i dette miljøet… 

Noen voksne reiser også uten barn.

Vi flyr direkte med Norwegian til Olbia og tar buss til Ogliastra-regionen på østsiden av øya. Her skal vi bo på et stort all inclusive-resort som har beliggenhet i en vakker naturpark.

Sardiniastrandunni

På programmet står blant annet båttur til  

Cala Goloritze, en av de vakreste strendene i verden, spennende grottetur til  Orosei golfen, shopping-tur til Costa Smerada på Smaragdkysten, Jeep Safari i villmarken og utflukt til Sardinias innland hvor vi møter øyas tusenårige historie samt opplever idyllisk landsbyliv.

Reiseledere er Salih Sezgin fra Terra Vecchia og  Unni Belseth fra Unnis Aktivitetsferie

Terra Vecchia er teknisk arrangør: www.terravecchia.no

 

 Jeg er i år en av de heldige som har fått utdelt et reisestipend fra NJ, og skal bruke pengene på denne turen til Sardinia. Målet er å blogge om turen samt å skape mer blest om denne type turer og treff for single foreldre.

 To be continued.J

– Vi gleder oss.  – Non vediamo l’ora.

– God sommer!  – Buona estate!