Annonse

At jeg var fly forbanna over en date som forlangte lange, pene støpenegler i boblebadet, gikk ikke upåaktet hen. Flere forsvarte mennene, en mente jeg var blitt for kravstor mens andre kom med heiarop og sa jeg er tøff som tør å ha meninger og ytrer meg bra!

Kan du ikke skrive om politikk eller enkeltskjebner i stedet? Nå har du blitt for kravstor! Du er ensom og trenger en kattunge!  Det haglet av meldinger da jeg viste klør og gikk ut mot enkelte sjekkemiljøet der menn forlanger unge fotomodeller mens de selv ikke ser ut i måneskinn. Noen mente at det var synd på de klønete mennene og at de trenger en klem. En ville møte meg for en alvorsprat.

Beklager til de som synes jeg gikk for hardt ut.

«Kjekke og søte  menn er i flertall, og jeg har ikke blitt mannehater. Men jeg har temperament og kan bli sinna om noen mangler folkeskikk og driver med nedvurdering. Det gjelder både overfor meg selv og venninner.»

Dessverre er det veldig mye ubetenksomme kommentarer og lite folkeskikk rundt omkring. Så skyll munnen  og gjør et bedre forsøk neste gang du vil be noen ut!

Av de mindre hyggelige kommentarene var en mann som syntes jeg skrev mye rart og burde få meg en jobb. Jeg svarte at jobben min er bloggen og at jeg stoler på at han gjør sin like bra – som bussjåfør. Han takket for den, men sa det vi trenger nå er gladhistorier. Det kan jeg være enig i, så ved første anledning skal jeg skrive om noe mer positivt. Jeg er en dame med positivt syn på livet og gleder meg over små ting i hverdagen, som et hyggelig smil fra noen på bussen eller i kassa.

Livet er for kort til å gå å surmule på hverandre, la oss smile til minst 5 nye mennesker i morgen.

Klem fra helse-Tine

Jeg er journalist og blogger

Kontakt meg på tinecec@gmail.com