Annonse

I ni måneder fakturerte Nemi forsikring meg for en bil jeg hadde solgt. Jeg merket ikke at jeg ble lurt. Som mange sløve kunder, betaler jeg regningene mine uten å sjekke så nøye. Her kan du lese hva som skjedde.

Jeg har skrevet om det uheldige bilsalget på min blogg tidligere. Den nye eieren betalte ikke årsavgiften som avtalt. Dermed kom regningen til meg fra Skatt Øst, med trussel om inkasso.

Jeg klarte å oppspore den nye eieren, som i mellomtiden hadde solgt bilen videre til et gatekjøkken. Omsider gikk han med på å møte meg og min sønn hos Statens vegvesen i Oslo. Han gjorde opp for seg.

Les saken om årsavgiften som ikke ble betalt her. 

Betalte forsikringen til en vilt fremmed mann

Men saken fikk et etterspill: Samme mann kontaktet Nemi forsikring. Der registrerte han bilen han hadde kjøpt og nå endelig betalt årsavgift for – på mitt navn! I 9 måneder betalte jeg på en forsikring jeg forlengst hadde sagt opp. Alt gikk via nettbanken, og jeg oppdaget det ikke før lang tid var gått.

«Dette skal ikke kunne skje. Et kundeforhold er strengt personlig. Kun ektefelle kan benytte seg av det. Det er en medarbeider hos oss som har gjort en grov feil,» beklager Espen hos Nemi Forsikring.

Men det var etter at vi hadde snakket en stund: Det første han nevnte var faktisk at jeg måtte ha et nært forhold til denne vilt fremmede mannen! Hvordan hadde han overtatt min forsikring ellers? Han lurte på om det var min tidligere mann!

Da lo jeg høyt. Mer feil kunne det ikke få blitt…

Ble svindlet for over 4000 kroner

Men latteren stilnet da jeg oppdaget hvor mye jeg var svindlet for: Beløpet var på over 4000 kroner. Nemi forsikring måtte betale meg tilbake kr 4113 kroner for være helt nøyaktig. Og det verste var – ingen hadde oppdaget den stygge blemmen…

Sjekk fakturaer nøye

Det kan skje deg også, om du ikke er forsiktig. Alvorlige feil skjer! Så sjekk regninger, fakturaer og det du betaler via nettbank, mer nøye enn det jeg gjorde.

Nemi forsikrer at kundeforholdet nå er registrert på mannen som kjøpte min bil, slik at jeg endelig er ute av fella!

Har du opplevd noe lignende, så mail meg gjerne din historie.