Annonse


Petter Northug deler sjokkerende nyhet på sosiale medier i kveld! Etter at han gjorde opp for seg med fyllekjøring og braklanding i et veikryss i mai 2014, har alt gått hans vei. Men nå ser det stygt ut.

Northug bekrefter: Kokainfunn i hjemmet:

Petter Northug skriver på sosiale medier fredag at det er gjort funn av kokain i boligen hans. Funnet skjedde etter at han ble tatt i en fartskontroll torsdag: Politiet mistenker at han har kjørt i påvirket tilstand, og det er tatt blodprøver.

Har gjort en stor feil

– Jeg har gjort en stor feil. I går kveld ble jeg stoppet av politiet i fartskontroll. Jeg kjørte altfor fort, og ble også tatt med på legevakten til blodprøve. I tillegg fant politiet en mindre mengde narkotika hjemme hos meg. Det dreier seg om kokain. Jeg er fortvilet og redd for hva fremtiden vil bringe, og utrolig lei meg for alle de som jeg nå har skuffet, igjen. Jeg vet at det nå blir en straffesak. Da skal jeg ta ansvar for det jeg har gjort, skriver han på Facebook og Instagram.

Sørgelige nyheter

Mine tanker går til Petter Northug og familien som har det usedvanlig tungt nå: Ikke gi opp, Petter. Dette er sørgelige nyheter, men selv den beste av oss gjør feil. Gjør opp for deg og du vil klare å gå den vanskelige veien tilbake denne gangen også.

Jeg støtter deg og ber for deg og for din vei tilbake – for du kunne vært fetteren min eller broren min eller hvem som helst annen i min nærhet.

Får støtte av broren

Natt til lørdag har Petter Northugs bror,  Tomas Northug, uttalt seg om hendelsen på Instagram.

«Min bror er velkommen til meg uansett. Hunden Trigo elsker deg uansett, for der får han potetgull, «skriver broren i innlegget, som viser ham sammen med en hund.

Innlegget er også delt på Petter Northugs Instagram-konto.

– Kom hjem en tur nå, og ta deg noen måneder for å lufte hodet. Kanskje trenger du flere, skriver han videre.