Annonse

Frisøren er stengt og mange lar håret og skjegget gro. Hva med ny, kult tilbehør til den nye looken? Bestill noe fint til din kjære fra nettbutikken Trendhim, eller la ham velge noe selv. Trendhim har solgt rimelige smykker, klokker og tilbehør til menn siden 2007. Det handler ikke om gimmick eller om å se bra ut – men om å uttrykke seg selv.

Netthandel i full blomst grunnet coronakrise

Nå om dagen har netthandel fått en ny mening! Mange butikker er stengt grunnet coronakrisen. Vi får ikke dra verken på hytta eller utenlands. De fleste cafeer og restauranter er stengt. Da er det morsomt med en titt på nettbutikkene. Der foregår handelen som aldri før.

Stilig og rimelig design

Det finnes mye kult der ute for menn også. Som på Trendhim. De designer stilige og rimelige varer av topp kvalitet – laget for at menn skal kunne uttrykke seg selv og virkelig vise hvem de er.

Etter en titt på sortimentet, er konklusjonen at Trendhim har mye kult og lekkert for herrer i alle aldre. Thomas (26) har sjekket Trendhims utvalg sammen med meg og er enig:  Her viser han en kul bag, råtøffe ringer og stilige briller fra Trendhim.

 

Klokker, skinnvesker, solbriller, slips og armbånd

Trendhim er et dansk konsept og lager altså tilbehør for menn. Alt fra  klokker og skinnvesker , til solbriller , armbånd og  slips . Sortimentet er nettopp utvidet med  skjeggpleie , barbersett  og toalettmapper .  Skjeggolje , praktiske bager og oppbevaringskasse for klokker er minst like viktig som belter , hatter og øreringer  mener Trendhim.

Sjekk hele utvalget fra nettbutikken til Trendhim her.

Thomas er Trendhim-modell og music producer

Thomas er modell på bildene her. Han er med i Dio Mudara som produserer musikk for det polske og tyske markedet. Dio Mudara er en musikkprodusentgruppe fra Oslo. Den består av Patrick, Glenn, Anders og Thomas. Gutta har produsert låter for Malik Montana, King Skurk One og Onkl P. De fire musikkprodusentene møtte hverandre på høyskole og startet Dio Mudara i 2018. Siden har de bidratt i flere produksjoner i Norge og internasjonalt. De har gjort seg spesielt bemerket i Polen sammen med artisten Malik Montana, hvor musikken har streamet flere millioner ganger på ulike plattformer.

Mor og sønn i karantene

Helsetine har vært 14 dager i karantene grunnet en treningstur til Tenerife. Som mor så sønn: Også musikkprodusenten måtte rett i karantene etter  musikkoppdrag i Warszava. Nå jobber vi på hver vår kant med musikk og blogg og gjør det beste ut av påskedagene.

Viktig å være aktive

Det å leve av å lage musikk er risikofylt, men i disse tider hvor mange er permittert, føles det som en god løsning for Dio Mudara: De kan lage musikk døgnet rundt selv om verden skjelver i coronafeber. Det er en god og kreativ ting. Er det noe vi trenger nå, så er det gode rutiner og å være aktive. Og å fortsette å uttrykke oss og sette spor.

Håper du finner noe flott på netthandel, enten til deg selv, din partner eller en venn.

God påske! 🙂

Innlegget er sponset ved at vi fikk velge noen vareprøver.

Foto: Cathrine F.