Annonse

Dropp julestresset de siste dagene før jul. Stresset du for mye før jul i fjor og var helt utslitt da ribba ble servert? Les hvordan du kan unngå at det skjer igjen. Relasjonsterapeut Dora Thorhallsdottir har rådene som gjør at du kan senke skuldrene – ikke bare til jul – men hele året. Et av triksene er å gjøre mer av det du vil enn av det andre forventer av deg. dorahviler

Vær tro mot deg selv – og dropp julestresset. ♥ Må du dekke et perfekt bord? Dropp alt du må, bør og skal. Tenk mer på hva du vil!

  • ♥  Godta deg selv som du er, og tenk at det du gjør er bra nok. Du har kanskje ikke det peneste juletreet, men kanskje en mer avslappet julestemning?
  • ♥  Gjør det deg glad å lage all den fine maten og alle de gode kakene, så gjør det. Merker du at du ikke blir glad og at du mister energi, så slakk på kravene og legg listen lavere. Du blir bra nok uansett!
  • ♥  Gi bort opplevelser i stedet for dyre gaver. En tur med danskebåten, et par kinobilletter og et løfte om å passe barna eller barnebarna, kan glede mer enn en vase vertinnen kanskje har fra før.
  • ♥  Slutt å sammenligne deg med alle andre! Vær mer tro mot deg selv.
  • ♥  Sliter du i samlivet eller med noe annet, så si det. Det er mye lettere å slappe av hos mennesker som viser hvem de er.

Dora er også standupkomiker og har hatt suksess med showet «Det var ikke sånn det skulle bli» der hun åpent forteller om samlivsbrudd og livet som småbarnsmor. 🙂 dorapepperkake Her er artikkelen som har stått i Norsk ukeblad. Det er supre Britt Krogsvold Andersen som har tatt bildene. dorathorhallsdottir Klem og stressfri jul fra Helse-Tine mail meg på tinecec@gmail.com