Annonse

nettfaktura og bilforsikring

Bilfritt Oslo ødelegger næringslivet og gjør det vanskeligere for barne-foreldre! raser mine lesere. Kjør debatt!

«Som aleneforsørger og mamma for datter på 13 som er aktiv innen idrett er det helt nødvendig å bruke bil for å komme til ulike kamper i hele Akershus og Østlandet. Uten bilen stopper Norge for alle oss som har barn – og mine gründervenninner er helt svette av å miste kunder når kundene slutter å kjøre inn til Oslo,»  fortviler en av mine bekjente på Facebook.

En mannlig bekjent raser over at mye av næringslivet i Oslo blir ødelagt når det er ulovlig å parkere overalt. Han ber meg melde meg inn i aksjonsgruppen Ja til bilen i Oslo på Facebook.

En av frontfigurene for bilfri Oslo og verning av miljøet er Lan i Miljøpartiet de grønne. Hun påstår i følge Nettavisen at det er overdrevent at mange er mot bilfritt Oslo.

Hva velger du?

  1. Bilfrie gater, bedre miljø og mer folkeliv
  2. Parkeringsplasser for næringslivet og alle som trenger bil i hverdagen.

Jeg elsker bilen min og bor på et sted utenfor Oslo hvor det er praktisk å ha bil. Som småbarnsmor i Oslo hadde jeg ikke overlevd uten bil. Jeg kjører Prius, som er halvveis miljøvennlig, og kunne ikke tenke meg å kvitte meg med den. Uten bilen føler jeg meg naken! Det å kunne ta bil, gjør at jeg orker mer, det er lettere å handle, jeg får besøkt fler og går hyppigere på trening. Til Oslo tar jeg toget – når det går.

«Å parkere i byen oppleves stressende og dyrt, og jeg er panisk redd for flere parkeringsbøter!»

Bilfritt Oslo eller styrket næringsliv? Hva mener du?

Jeg ser miljøaspektet og liker tanken på mer folkeliv i gatene – men er samtidig bekymret for næringslivet og alle som trenger bilen daglig.

Klem fra eksosrypa. 😉

 

Jeg er journalist og blogger.

Mail meg på tinecec@gmail.com

Les også sak om bilfritt Oslo i Dagsavisen: Kultur, idrett og møbler.