Annonse

Jeg er dedikert når jeg gjør noe, det skal sies. Etter å ha danset zumba en uke i Kemer, meldte jeg meg like godt på tur nummer to.

Tre måneder etter første tur, er jeg i Kemer igjen. Denne gangen mer forberedt. Forrige gang slang jeg bare noe gammelt treningstøy og et par treningssko i kofferten og dro.

Denne gangen ville jeg ha like fint danseskjørt som danselæreren Charlotte. Jeg saumfarte sportsbutikker uten å finne noe. Dermed tok jeg for meg nettet, og fant omsider et Nike-skjørt og en hvit dansetopp på

http://www.zalando.no/

http://www.zalando.no/dame/?q=nike+skj%C3%B8rt&sc=false

 

zumbagirls2

 

Jeg bestilte også en veldig kort shorts derfra, som jeg ikke ville turt å bruke her hjemme, men i varmen, på stranden, i Kemer, føles alt annerledes, og jeg kunne bruke den der uten å rødme. Det er også hett å danse utendørs, og derfor deilig å ha lite klær på seg.

 

kemershorts

Det finnes en Nike-shop i Kemer også, hvor jeg kanskje ville fått enda bedre pris, men ettersom jeg hater shopping , har null stedsans og ikke finner frem i små og store byer, bestilte jeg på nett på forhånd.  Mange av damene som var med, var gode på shopping og besøkte Nike-butikken opptil flere ganger, men jeg har ikke noe talent og tålmodighet for sånt i varmen, så jeg var glad for at jeg hadde  med ”medbrakt.”

Det tar hardt på føttene å danse to økter om dagen, og jeg hadde derfor også investert i et par nye gode sko fra http://www.loplabbet.no/ og såler fra http://superfeet.no/ og passet på å bytte sko mellom morgen og kveldstreningen. Dessuten brukte jeg tynne nylonsokker/strømper i skoene. Akkurat DET er ikke sexy, men det gjør at jeg unngår gnagsår. 🙂

Grunnen til at akkurat zumba har blitt min favoritt, er man danser dans for dans og slipper å lære seg og sette sammen en hel masse kombinasjoner og trinn, noe som bare får hodet mitt og bena til å kollapse. Og det er rytmen, den latinamerikanske musikken som gjør at du føler deg ung, glad og sexy og ca 20 mens du i realiteten er godt over 29… :/

Hjemme i dagliglivets Norge, hadde jeg aldri orket å dra ut for å danse før åtte om morgenen – men på ferie er ting så mye lettere, og det føles kult å være på treningsleir sammen med en gjeng sporty damer der ingen er eldre enn de føler seg.

 

kemerdansturto

Faktisk føles alt så mye lettere at det er et sjokk å komme hjem og oppdage at  ingen ser beundrende på danseskjørtet ditt eller sier at du er sexy.

Så stort var sjokket denne gangen, at jeg umiddelbart trykket på returknappen.

ANDRE GANG ble det også tid til en båttur med lunsj ombord og bading fra båten.

kemerbåttur

Vi fikk med oss festaften på hotell Viking Star

 

 

kemerhotelnight

kemermagedanshotell

Og beachparty på Da Capo, Kemerstranden,  med veldig bra underholdning.

 

kemerbeachparty

kemerfakir

Og føttene overlevde påkjenningen, selv om de var både ømme og såre på slutten… Når sant skal sies, droppet jeg to av morgentimene denne gangen fordi kropp og sjel trengte litt ekstra hvile. På første tur deltok jeg på samtlige timer.

kemersuperfeet

 

Jeg betalte:

Grunnpris 1 person NOK 4 390
1 x Dobbeltrom med All Inclusive NOK 1 285
Øvrige valg Busstransport x 1 NOK 170
Øvrige valg Kyllingsalat t/r x 1 NOK 190
Øvrige valg Zumba med Charlotte x 1 NOK 900
Totalpris: NOK 6 935

I tillegg unnet jeg meg et tyrkisk bad og en balinesisk massasje på hotellets eminente spa. Overkommelige priser. 🙂

Turen ble arrangert av Tyrkiareiser. Instruktør var Charlotte Garrett som vanligvis underviser i Zumba på Elixia Kalbakken og Colosseum.

For mer info, les her: http://www.tyrkiareiser.no/reiser/Viking-Star-Hotel-og-Spa-5-96.html

Hør på denne, så får du lyst til å danse også….

http://www.youtube.com/watch?v=Y3XyWhrZnqE

Foto: Tine Holm og Bekir Kızılay.