Annonse

Hjelp – det er morsdag! Har du glemt kake og gave og selve dagen i tillegg? Ikke forvil. Å se film med mamma kan funke. Har alle glemt deg eller du bare trenger en rolig stund, så kryp ned i sofaen og se gode mamma-filmer på Netflix – alene. Her er filmene du bare må se på morsdagen, med barna eller på egen hånd.

Otherhood: Terapifilm om morsdagen

  1. En liten titt på internett, viser meg at film er det man skal se på morsdagen. Da jeg nylig så komedien Otherhood om morsdagen på Netflix, tenke jeg at den kan fungere som ren terapi. I filmen drar 3 mødre og venninner hjem til sønner som har glemt morsdagen. De ringer på døren, opplyser om at det er morsdag og flytter inn hos guttene de har mistet kontakten med og/eller som ikke lenger gir dem oppmerksomhet. Da skjer mye morsomt. Fimen anbefales på en dag som denne! Se min favoritt, filmen Otherhood på Netflix her.

 

NEW YORK, JUNI 19: Patricia Arquette, Angela Bassett og Felicity Huffman filmet Otherhood i  SoHo.

En annen kjent morsdagsfilm er filmen Mother´s Day med Jennifer Aniston og flere andre kjente celebriteter i hovedrollene. Spør du meg er Otherhood morsommere.  VG ga filmen Mothers´s Day terningskast 4. 

Jennifer Aniston spiller i morsdagsfilmen Motherś Day.

Se Mothers´day på Netflix her. 

Mamma mia – en god film å bonde med mor på

2. Cosmopolitan lister opp en rekke filmer du kan se på morsdagen. Her er selvsagt en av Mamma Mia-filmene med masse god Abba-musikk et must!

Les om Mamma Mia på Netflix her.

I artikkelen er det flere andre filmer som egner seg godt om du vil bonde med mor en hel dag til ende. Som for eksempel Mona Lisa Smile om å finne sine egne mål i livet. Lykke til. Les om alle filmene her. 

Velg film etter hva slags type mamma er

3. På nettsiden Capitalfm.com nevnes hele 13 filmer du kan kose deg med med mor på morsdagen – avhengig av hva slags type hun er. Er det skyldfølelse inne i bildet nevnes The Guilt Trip som et bra valg. Liker du og moren din å sladre litt sammen, er filmen Pretty Little Liars et forslag. Er moren din litt vill, så anbefales fimen Fun Mom Dinner. Liker hun romantiske komedier, og feelgood er filmen  Just Go With It et godt valg. En annen idé er selvsagt å spørre hva hun har lyst til å se. Det enkleste er ofte det beste.

Film-maraton med mamma: Kom igjen!

4. Cosmopolitan slår til igjen og foreslår 13 filmer du kan se sammen med mamma  under et langt film-maraton, Noen som holder ut så lenge med mamma eller med poden og datteren, så er det bare å begynne fra toppen. Værsågod! Og nummer en er et must, for her får du både gråte og se Jack Nicholson. Les om alle filmene her. 

5. Popcorn: Fått nok tips? Hvis ikke, får du 8 nye filmtips i denne artikkelen. Her er filmen Lady Bird et god forslag. Den handler om en tenåringsdatter som krangler med mor, og de nærmer seg forsoning med museskritt. Se filmen på Netflix her.

Skal du se film, enten alene eller med mamma og/eller barna, så gjelder det å poppe mest mulig popcorn, kjøpe cola og farris og smågodt. Tar du med en liten blomsterkvast i tillegg, er du sikker på at mamma blir fornøyd. Takk Gud for alle søndagsåpne kiosker, bensinstasjoner og butikker. De har pizza også, om du blir til kvelden… 😉

Andre tips til morsdagsfeiring, legg igjen en kommentar.

Kos deg – enten du er alene eller med familie og venner.

Coverfoto: Jennifer Aniston fra filmen Mother´s Day

Bildene av 3 mødre: Stjernene fra filmen Otherhood.

PS: Ikke alle filmene som nevnes i artiklene er tilgjengelig på norsk Netflix. Foreslå gjerne andre filmer.

Les også: Bare kommers, sier du? Mødre fortjener morsdagen!