Annonse

Nå er jeg glad! Mitt brev med råd til Listhaug har blitt delt 70 ganger og jeg har mottatt utrolig mange gode ord og rundt 600 likes. Tusen millioner takk!

Å legge seg ut med Listhaug og hennes tilhengere er som å stikke hånden inn i et vepsebol. Men denne gangen kunne jeg ikke la være. Jeg vil være en motvekt til hennes mistenkeliggjøring og fryktkultur. En liten tue kan velte et stort lass – iallfall sette noen på nye tanker. Jeg brukte følelser, humor og noen sanne fakta – som at norsk ungdom drikker mindre når de er med innvandrere.

Jeg fikk overveldende respons både fra venner og fra en gruppe på FB som kjemper for en annen regjering. Mange delte, mens noen få ikke vil dele fordi de mener Sylvi ikke fortjener oppmerksomhet. I gruppen til Sylvi regnet jeg med å måtte stå i en drittstorm, men det kom uventet støtte her også og kun et par negative kommentarer. En mente jeg drev med trakassering av Listhaug og at det ikke var klokt og godt skrevet. Det får jeg tåle!

Les brevet til Sylvi Listhaug her.

Jeg har aldri fått så mye respons på et innlegg noen gang, så jeg er overveldet og ydmyk og sier tusen takk!

«Spesielt varmer det å få høre at jeg er full av kjærlighet – at det er vakkert og spot on, godt, klokt, originalt og velformulert og at jeg har ordet i min makt.»

Faktisk var jeg redd for å dele brevet. Men en liten stemme sa det ville gå bra. 🙂 .

Jeg har ikke fått svar fra Sylvi og vet ikke om hun tenker å ta seg en kebab. 😉

Her er noen av kommentarene på innlegget: Først de positive:

På Sylvis FB-side fikk jeg uventet støtte og likes, men også et par negative kommentarer. Jeg er lettet, jeg trodde det skulle bli mye verre. Et par av de svarte jeg litt humoristisk på siden, og da ble jeg øyeblikkelig blokkert av avsenderne. Jeg har selv måttet blokkere et par menn på FB tidligere da de bombarderte meg med muslim-hets i innboksen, og det orket jeg ikke.

Ha en riktig god førjul alle sammen.

Klem Tine

Jeg er journalist og blogger

kontakt meg på tinecec@gmail.com