Annonse

”Shopping som erstatning for sex?” Det har jeg ikke hørt om, sa flere av de som kommenterte på innlegget mitt Træsjfriday. Men det stemmer!

Dette innlegget er delt en gang før, og fikk massiv respons! Nå deler jeg det på nytt. Er menn så dårlige elskere, eller er det å kjøpe og komme inn i jeansen virkelig en så stor rus i forhold til hygge i sengehalmen?

Dårlig gjort av meg å spørre nå i førjulsstria, men har ikke i tid til å lage et nytt innlegg i dag. Lørdan!

I dag kom det frem ny statistikk som viser at svenskeshoppingen har økt med over en femtedel i år – det må være noe med shopping som trigger, mer enn at det virkelig er så mye å spare på varene rett over grensen? Er svenskene mer sexy eller har både han og hun gitt opp sexen og vil heller shoppe? 🙂

Les innlegg og kjør debatt. 🙂

Det er mye dårlig sex ute og går! Hver andre kvinne vil nemlig heller shoppe jeans på salg enn å ha sex med kjæresten. De single kvinnene derimot vil mer enn gjerne har sex med mannen din mens du shopper til du dropper på nærmeste shoppingssenter. Iallfall om han er en god elsker.

«Ha sex med mannen din før noen andre har det!»

Derfor burde du passe bedre på mannen din og heller ta deg en runde med ham i sengehalmen før du svir av flere tusen på black friday og lignende kjøpefester.

Men la mannen din slippe å være med på det 10 timers shoppingkalaset du har gledet deg til.

«Må du shoppe, la mannen din være hjemme!»

Menn flest lider og er ulykkelige på shoppingssenteret. De vil jakte byttet og gå hjem, ikke henge rundt i timesvis og se på push-up-bher og ballkjoler.

Her er de nakne fakta: 😉

nympho

1. Ifølge en undersøkelse gjennomført av det amerikanske kjendis- og motebladet People Style Watch, vil en av to kvinner shoppe jeans på salg fremfor å ha sex. Kilde: Glamour.com.  (2000 kvinner fra 18-49 deltok i studien.)

2. Det  å komme inn i den gamle, trange tightsen gir en bedre rus enn sex for en av fire kvinner. Kilde: The Telegraph

3. Hver gang du er på shopping føles det som en ny opplevelse, en gledesrus, mens sex med partneren er rutinemessig og forutsigbart. Kilde: Health.com.

4. Mange kvinner drømmer om nye klær og sko like mange ganger om dagen som menn tenker på sex. Menn tenker på sex hver 52. sekund. En av tre kvinner tenner mer på  Tv-titting og en treningsøkt enn sex med kjæresten. Det siste er fordi endorfiner utløses i kroppen ved trening og man føler seg vel og oppstemt. Det samme kan være tilfelle med sex, men bare om sexen er bra. Kilde: Daily Mail.

5. Kvinner shopper på en annen måte enn menn. Det er derfor du ser så mange ulykkelige menn på kjøpesenteret sammen med kjæresten. Menn kan kjøpe en dyr klokke eller en annen luksusgjenstand i håp om å virke attraktiv og oppnå sex. Men i motsetning till kvinnen går han rett inn og jakter det han vil ha, og rett ut igjen. (Jegeren.) Kjæresten hans derimot, (samleren) saumfarer alle butikkene for å ta inn farger, trender , fasonger og stemninger. Dette er DREPEN for den stakkars mannen som vil hjem med det samme han har lagt ned byttet. Hadde flere kvinner latt mennene slippe shoppingrunden, ville flere forhold vært lykkeligere. Kilde: forskning.no

6. Du har sikkert en venninne som er hektet på shopping og som handler manisk, mye mer enn hun har bruk for. Ved siden av å bruke shoppingen som en erstatning for sex – et rush hun har blitt hektet på – kan det tyde på at hun er ensom, deprimert, bruker shoppingen for å fylle et tomrom og/eller sliter psykisk. Noen slike ofre ender i Luksusfellen. I følge en fransk undersøkelse har hele en av tre kvinner et sykelig forhold til shopping. Kilde: Min mote.no

6. Ifølge kjente forfattere av erotisk litteratur, hender det ikke rent sjelden at menn kjøper bøker som Fifty Shades og andre til kjæresten i håp om mer aktivitet i sengen.

«Kanskje det kan bidra til mindre shoppingmania og mere sengekos?»

Fifty-Shades-of-Grey-Poster-slice

 

Dette innlegget er delt en gang før, og fikk massiv respons! Nå deler jeg det på nytt. Er menn så dårlige elskere, eller er det komme inni yndlingsbuksa virkelig en så stor rus i forhold til litt hygge i sengehalmen? Jeg bare spør.

Dårlig gjort av meg å spørre nå i førjulsstria, men har ikke i tid til å lage et nytt innlegg i dag. Lørrdan!

I dag kom det frem ny statistikk som viser at svenskeshoppingen har økt med over en femtedel i år – det må være noe med shopping som trigger, mer enn at det virkelig er så mye å spare på maten rett over grensen? Kanskje svenskene er mer sexy? 🙂

Klem fra Helse-Tine

Mail meg på tinecec@gmail.com