Annonse

sommerkroppen

Nei, vi vil ikke opereres, vi vil på stranden! Jeg synes det er nitrist når jenter ikke vil sole seg i bikini fordi de er misfornøyd med sommerkroppen. Det handler ikke om sommerkroppen, det handler om sommertoppen! Med en kul topp og et smil legger ingen merke til om kroppen din er perfekt. Denne kjøpte jeg til kr 99 på Carlings.

Jeg er forelsket i kule topper. Det hender jeg går forbi et stativ og bare må ha den! Sånn som denne leopardtoppen jeg kom over på salg på Carlings. Den ropte «kjøp meg!» Jeg har sikkert nok topper fra før, men det er noe eget med en ny en – og leopard og dyriske mønstre tiltrekker seg litt oppmerksomhet også.

«Så mye at ingen sjekker om magen min er flat nok.»

Selfies ikke alltid like vellykket.

Selv føler jeg meg flott helt til jeg tar selfies i sterkt lys, sjekker bildene og tenker oj!! Den rynken har jeg ikke sett før, og hva er det på armen – er det cellulitter eller bare tørr hud?! … og hvorfor spiste jeg den croissanten!? I morgen blir det SKYR for å flate ut magen. Jeg må skrubbe huden med salt og se om det hjelper og huske å bruke mer fuktighetskrem og ta enda flere pushups. Hjelp. Men pytt – det finnes fine filter og godt fotolys, og da ser jeg jo så mye bedre ut.

Fem minutter etter er alt glemt

Jeg går ikke hjem fra stranden, altså. Fem minutter etter, midt i en digg gulrotsuppe på kafeen, og senere, under en svømmetur i herlig vann, er alt glemt: Herregud, jeg ser bra nok ut, og det gjør du også. Det handler ikke om sommerkroppen, men om sommersmilet og sommertoppen!

Drit i sort, gå for farger!

I år har jeg kjøpt meg to nye bikinier fra Change i friske farger, og med dongeriskjørt og leopardtopp med litt uringning og et smil, så holder det helt fint. Ikke bruk sort, gå for farger! Det gjør deg gladere og du ser freshere ut og ja, jeg holder hånden på magen for å skjule en valke. Med et videre skjørt som du drar høyere opp, vil magen forsvinne helt – men her var det trangt dongeriskjørt som gjaldt. 😉  

 

Innimellom lesingen – og jeg ble ferdig med perlesøsteren av Lucinda Riley – kikket jeg rundt meg og så mange flotte damer i bikini og ikke en av de hadde helt flat mage. Hvem har det, liksom? Ingen. Kanskje når du ligger flatt, men i sittende stilling, ikke sjans! Selv fugler har mage, bare sjekk bildet under.

 

«Uansett hvor mange situps jeg tar på helsestudio, jeg får aldri sixpack og det er helt greit. Jeg har født to barn, er ikke 20 lenger og er glad i mat og vin! Hva med deg da? «

Nyt glade sommerdager!

Hva tenker du om sommerkroppen?

Inspirasjon  til denne bloggen fikk jeg av å høre sommerkroppen av Mads Hansen. Skikkelig gladlåt i sommer! Men vil vi droppe stranden for å opereres? Nei, nei, nei.

Les også: Skjønnhetsoperasjoner: Vær happy med den rumpa du har!