Annonse

Nylig døde en britisk jente på 29 på operasjonsbordet i Izmir da hun skulle operere større rompe. Kjæresten sa hun var vakker, men hun gjorde det for sin egen del. Når skal denne galskapen stoppe?! Norske jenter helt nede i 20-årene drar til Tyrkia for å operere seg. De hyler av smerte, mens han som eier klinikken elsker at de kommer tilbake for å operere mer. Dette er noe av det verste jeg har lest på lenge. Enig?

Ærlig talt! Før skulle jenter være syltynne, nå er det plutselig inn med svær rumpe! Men å være overvektig og ha mye fett, hjelper ikke, rumpa skal strutte og se muskuløs ut i tillegg til at resten av kroppen selvsagt må være perfekt.

Nettsteder som New York Post, LA Times og Daily Mail skriver at kvinner betaler kirurger i dyre dommer for å ligne på – og få samme bakdel som Kim Kardashian. «Da trenger man en sugardaddy som betaler,» spøkte noen jenter i 20-årene som jeg møtte i Florida nylig. De var enige i at det var galskap.

Hvorfor skal alle ha rumpa til Tv-ikonet  Kim Kardashian? Den rumpa ser unaturlig stor ut!

Galskap at unge jenter opererer rumpa

Men de unge jentene er uenige: Det er «fat ass» som gjelder. De som ikke har en perfekt stor rumpe fra naturens side og ikke orker å trene, reiser til utlandet og lar seg operere for 35 000  kroner og mer. I Norge koster operasjonen tre ganger så mye.

Jeg ble fly forbanna da jeg leste denne inside-reportasjen i VG, der norske jenter med dårlig selvbilde står frem. Kirurgen som driver klinikken forteller at jentene verken er stygge eller deprimerte, og de åpner gjerne lommeboken for å få hjelp til en quick fix. Han digger at de blir avhengige av operasjoner og kommer tilbake for mer!

Jeg elsker Tyrkia, men dette er direkte sleipt!

Enda verre er det selvsagt å lese at en britisk, vakker jente på 29 nylig døde under en rompeoperasjon i Izmir. Fy faen! Les hele den tragiske storyen her. 

Les VGs reportasje fra den tyrkiske klinikken i Istanbul her.

Isabel Raad ble mobbet etter operasjonen

Faktisk har Norges for tidens mest populære blogger, Isabel Raad kjent fra Paradise Hotel, operert rumpa her på denne klinikken i Istanbul, og forteller at hun har blitt så mobbet i etterkant at hun nå vurderer å operere rumpa en gang til. Dette skal være norske ungjenters forbilde! Fryktelig. Det er bare trist. Hun sier også selv at skjønnhetsoperasjonene ikke har gjort henne mer lykkelig, heller tvertimot.

Sophie Elise innrømmer rumpe-operasjon

En  annen som har fått større rumpe på denne klinikken er en annen norsk, populær blogger, Sophie Elise, kjent for sine glødende samfunnsytringer og mange skjønnhetsoperasjoner. Ungjenta er også kjent for dype depresjoner, så det virker ikke som alle operasjonene har hjulpet – selv om hun nå ser helt perfekt ut.

Jeg vil ikke dømme henne eller andre, bare sette fokus på at flere av disse unge jentene som opererer seg ser ut til bli enda mer ulykkelige i etterkant!  Tom lommebok og psykisk krise – er det noe gøy a?

Ikke bare det, men norske kirurger advarer mot komplikasjoner som arrvev, betennelser og smerter, og hvem vet hvor lenge effekten varer? Hva om rumpa siger og du står der med hengerumpe to år etter den kostbare operasjonen?

At voksne damer fjerner rynker er greit

At voksne damer fjerner litt rynker og tunge øyelokk og sånnn, synes jeg er helt ok og forståelig: Vi har en grunn til å ønske å se mer freshe ut. Jenter på 25 år er freshe og pene nok som de er. At  jenter på 23 får høre at de har hengepupper og må operere bryster, fjerne magefett og få større rumpe for å se bra nok ut, er helt forkastelig.

Hvem kan snakke med disse jentene og få de til å skifte mening?  De som opererer seg  er ofte attraktive – de vil bare bli enda penere.

Operere sixcpack – OMG!!!

Og hva med dette unge paret VG forteller om, der hun skal forstørre rumpa  (en gave fra kjæresten) samtidig som kjæresten skal operere sixpack på seg selv. Helsprøtt!

Enda sprøere er det å lese om en utenlandsk mann som har sittet så mye på café i Istanbul med kompiser og snakket shit og spist kaker at magen har vokst seg stor og uformelig: Nå vil han operere sixpack på klinikken  – uten så mye som en eneste treningstime. Juksemaker, han bør komme seg i aktivitet. Innvendig blir han ikke sunnere.

Begynn heller med styrketrening på gymmen, det er sunt, du får finere kropp og du blir lykkelig av treningen i tillegg.  Endorfiner er bedre enn arrvev!

Eller hva med en god, gammeldags tattoo?? Men det tar også direkte av for enkelte, så jeg skal være varsom med å foreslå noe.

«Vær fornøyd med den rumpa du har og skaff deg en hobby!»

Les også: Det handler ikke om sommerkroppen, men om sommertoppen!

Les også: Fem år etter: Slik gikk det med Linda som gikk ned 55 kilo

Les også: Ikke gi opp: Slik spiser du deg i bedre form

Les også: Slik blir du sunnere

Les også: Kom deg opp av sofaen!

Les også: Trenger du hjelp til å komme i form, dra på treningsreise!

Les også: Kvinner over 30: Vi trener med tights så mye vi bare vil!

Les også: Hva slags trening trenger du akkurat i dag?

Les også: Derfor kjøper jeg treningsklær på nettet

Les også: Trening beskytter mot brystkreft