Annonse

I dag leste jeg noe av det mest dustete jeg har sett på lenge! En journalist i New York Times har uttalt at kvinner over 30 ikke bør trene i yoga-tights og vise frem valker. De må ha på seg vide joggebukser! Aldri i livet – noe så dumt! Vi bruker tights så mye vi bare vil. Det å være flott og veltrent er ikke bare for kvinner under 30. Og ofte har de vel så mye valker som oss litt eldre. Plager det deg om jeg trener i tights eller kort shorts og singlet?

Hørt på makan! Skal jeg ikke kunne trene yoga på Elixia lenger uten store bestemor-bukser?! Det går jeg ikke med på. En journalist har uttalt dette i New York Times, og folk raser på Twitter.

Tights er noe man bruker for å se sexy ut, hevder journalisten. Og det har altså ikke kvinner over 30 lov til? Nei, for da viser vi frem valker, strekkmerker og verre ting som helst bør skjules under saggy joggebukser?

Les også: Jeg testet popyoga her.

Modne kvinner er sexy

Jeg blir fort varm når jeg trener og klarer ikke å trene med for mye klær på meg. Og jeg får et kick av kult treningstøy litt utenom det vanlige. Så det kommer ikke på tale! Har ikke journalisten fått med seg at voksne, modne kvinner kan være like flotte og sexy som en 30-åring? Dette blir for dumt.

Singlet var ikke lov

Det minner meg om debatten for noen år siden, da en jente ble kastet ut av et norsk studio fordi hun hadde singlet. Det var bare lov med trenings-topp med armer! Selv klarer jeg ikke å trene i annet enn i singlet, så jeg hadde gått på dagen om jeg trente et sted hvor påkledningen min ble tilsnakket.

Jeg lurer på hva NY-journalisten synes om mine trenings-outfit når jeg danser zumba og bruker skjørt og kjole?

Det hadde vel blitt ramaskrik: Altfor gammel til å kle seg sånn!  Jada, vi skal vel gjemme oss bort i svarte, store gevanter.

«Men, damer – dette gidder vi ikke å høre på. Neste gang vi drar på trening, synes jeg vi alle skal stille i ettersittende tights: Et par valker er bare sjarmerende, hvem bryr seg om sånne filleting i 2018?!»

Hva mener du?

Les den omdiskuterte artikkelen om yoga tights her.

Under har jeg samlet alle de flotte tights-bildene jeg fant av meg selv og kvinner i sin beste alder! Enjoy. 😉

Plager det deg at jeg trener i kort shorts eller tights og single selv om jeg er godt over 30?

Hva foretrekker du å trene i ? Det viktigste er å føle seg vel og trives med det vi har på oss, og da bestemmer vi selv!

Les også: Treningssentre måtte tydeliggjøre kleskoder her.

Les også: Derfor kjøper jeg treningsklær på nettet

Les også: Ikke gi opp: Slik spiser du deg i bedre form

Les også: Trenger du hjelp til å komme i form, dra på treningsreise!

Les også:Slik blir du sunnere