Annonse

Bruk av munnbind beskytter langt mindre enn å holde en meter avstand. Likevel gikk folk i dag mann av huse og kjøpte 40 000 munnbind i timen fordi myndighetene anbefalte det.

Trodde aldri denne dagen ville komme

Livredde borgere har lenge skreket opp om munnbind, og idag fikk de viljen sin: Jeg trodde aldri den dagen skulle komme at vi ble anbefalt å bruke munnbind i Norge. Myndighetene har riktignok kun anbefalt munnbind på fulle tog eller busser i rushtiden om det er umulig å holde avstand. Men denne lille anbefalingen var nok. Den førte til at apoteker i hovedstaden fredag 14. august 2020 solgte 40 000 munnbind i timen. Det er rent hysteri.

Les de nye rådene om munnbind fra FHI her.

Massesuggesjonen og hjernevasken virker for godt. For folk blir rent ut bedratt.

Er ikke bevist at munnbind virker

Det er ikke bevist noe sted at munnbind virker. Derimot kan det gi falsk trygghet. Å holde en meter avstand beskytter i 4 av 5 tilfeller mot virussmitte, og da snakker vi alt fra forkjølelse til influensa og coronavirus. Å bruke munnbind beskytter derimot kun i 2 av 5 tilfeller. Bruker du det feil, kan det øke smittefaren. I tillegg må det byttes hver 4. time for å ha effekt.

«Da er det rent bedrag av myndighetene å komme med en slik anbefaling.»

Det er også helt hysterisk og rett ut løgnaktig å påstå at Oslo nærmer seg rødt farenivå for virussmitte. Det er nesten ikke virussmitte i mils omkrets! Det er i følge forskning mer sannsynlig å vinne i lotto enn å bli smittet av coronavirus på gaten.

Hvor kommer påstandene og skremselspropagandaen fra?

8 mennesker er innlagt med corona – 7600 ble innlagt med influensavirus

I skrivende stund er 8 mennesker innlagt med coronasmitte i Norge. Kun 8 stykker!

For et par år siden, i sesongen 2017-2018  fikk hele 142 092 personer diagnose på influensalignende sykdom. 7600 nordmenn innlagt ble innlagt på sykehus grunnet viruset.  Det var et alarmerende høyt tall. Det høyeste siden pandemien i 2009. Helsevesenet slet. 1400 døde. ( Året før døde 1600, mot 900 normalt settt, red. anm.)  Mens vi nærmer oss hysteriske og paranoide tilstander fordi 8 mennesker i Norge befinner seg på sykehus med coronasmitte? Vi vet ikke engang hvor syke de er, om de er gamle, var syke fra før eller lider av flere tilstander. Mangelen på nyanser og detaljer skremmer mer enn godt er. Og hva er hensikten?

Motstridende nyheter

Jeg leser på en nettside at faren i Oslo er over og at en bydel kan bli grønn veldig snart. Samme dag leser jeg på en annen nettside at Oslo nærmer seg rødt nivå og at det er stor fare. Grønt og rødt på samme dag? Farlig og ikke farlig på samme tid i samme by? Det nærmer seg galskap. Det er absurd. Det ligner mistenkelig på fraud.

Har endevendt hjernen  min

Min hjerne virker ganske godt. Og jeg har endevendt hodet mitt uten å finne noen form for logikk og fornuft her. Nesten desperat venter jeg på at bedragerne skal bli avslørt og må gå av – som i Harry Potter – eller som i en dårlig skurkefilm på TV.

Jeg venter på at folk skal se at dette er løgn og fanteri, – som i eventyret Keiserens nye klær.

Hvem er jeg til å snakke om sannheten?

Men hvem er jeg til å operere som en slags Messias som skal bevise at folk får blår kastet i øynene. Det går jo ikke. Jeg kan slik som Abraham Hicks helt riktig sier det kun våkne opp for meg selv – ikke for andre: Når andre er på et helt annet sted, vil de tviholde på synspunktene sine, bli sinte og se på meg som en slags forræder.

Og det er helt ok. Så bruk munnbind, eller hold deg hjemme og fortsett å være så sint og redd du bare vil.

Må ta et skritt til siden

Jeg derimot, må våge å ta et skritt til siden og lytte til min egen stemme. Jeg kan ikke svikte meg selv. Min stemme er min, den er ekte, og jeg kan ikke misbruke den om jeg aldri så gjerne vil bli populær i et parti eller hos mennesker jeg liker. Det er ikke verdt det. Da blir jeg falsk.

Så får de som tenker som meg ta et skritt tilbake også og puste litt, ta seg et glass vin, et bad eller gå på yoga, og  de som vil stå i munnbindkø, får gjøre nettopp det.

I kveld feirer vi på hver vår kant: Jeg, fordi jeg er lykkelig fordi  jeg velger å lytte til meg selv og ikke til de som angriper meg på sosiale medier.

«Andre går i virtuelt munnbind-tog i helgen og feirer i seiersrus at de endelig ble hørt av myndighetene.»

Skål!

Og til deg som ville at jeg skulle kvele fornuftige helseråd fra Fedon Lindberg og begrense meg til å minne om helsevern. Hell no! Jeg er ikke medlem av den sekten! Å ta vare på deg selv og egen helse er det mest fornuftige du kan gjøre nå. Å gå ned i vekt og få i deg nok næringsstoffer og vitamin D for unngå å bli syk, er noen av rådene. Les hele artikkelen til Fedon her. 

ps; Jeg forholder meg til FHIs anbefalte råd om avstand og bruker antibac der jeg ferdes og det er mange steder, da jeg er en aktiv dame.  På events og tilstelninger jeg deltar i, følger jeg reglene som gjelder der jeg er, dette av respekt for arrangørene. Jeg ønsker et bedre rustet helsevesen og bedre standard og flere sykepleiere på vakt på sykehjemmene. Mitt hjerte er ellers hos de som sliter og blir deprimerte i denne tiden, hos utsatte grupper som urfolket, hos de i verden som må leve isolert på ubestemt tid og hos alle som så uforskyldt mister håpet og levebrødet grunnet et virus.

Les også: Sterk strid: Å bruke maske mot Corona-smitte kan gi større sjanse for å få viruset.

Les også: Steigan: Lockdown kan ha tatt 16 000 liv i England.

Les også: Sykehjemsbeboere og gamle er mest utsatt

Les også: 7600 ble innlagt grunnet influensa  1400 døde

Les også: Munnbind er farlig og gir falsk trygghet

https://www.dfly.no/coronaviruset-munnbind-hjelper-ikke/

Les også: Vi påvirkes av utlandet, der masker er hot nå:  Ansiktsmaske kan bli en ny trend.