Annonse

Jeg var forelsket i en mann i utlandet og vi flørtet og sendte hverandre sexy bilder på natten. Å la seg friste på denne måten kan skje hvem som helst.

Det er ikke bare de unge jentene som blir utsatt for press om å sende nakenbilder. Det gjør vi voksne kvinner også. Enkelte menn i alder 18 til 65 driver et voldsomt kjør for å få  damer de er keene på til å sende nakenbilder eller sexy-bilder.

En mann jeg møtte i utlandet og som var fascinert av meg og omvendt, maste om sexy bilder når vi chattet om natten. Først sa jeg nei. En normal refleks. Men han spurte igjen og igjen og omsider ga jeg etter. Det var en spenning i luften, det var tenning og forelskelse, det var oss to i en rødglødende verden i en virtuell virkelighet.

«Så kan man si, som venner av meg har sagt i ettertid; det burde jeg ikke gjort. For hvem vet hvem han har delt de bildene med, kanskje med hele guttegjengen, kanskje på internett?»

Jeg var naiv og forelsket og lot meg forføre av smigrende ord fra midnatt til to-halvtre på natten og i alle pausene hans på jobben. Ingen av oss sov stort. Forholdet varte et halvt år og tok slutt fordi han ikke helt klarte å manne seg opp og stå i forelskelsen da jeg kom tilbake på ferie der han jobbet.

Jeg følte meg dum den gangen. Brukt.

Men hvem kan ikke la seg friste av en kjekk mann som er god til å flørte. De får deg litt hektet disse gutta. De spør, maser og vet hvordan de skal overtale. Så at unge jenter gir etter, er ingen overraskelse – når jeg og mine godt voksne venninner gjør det. De som spør kan like gjerne være unggutter som toppledere på 60+ i Forsvaret. Og de gir deg en slags følelse av at du er viktig og flink om du gjør det – deilig og spesiell.

«Men sorry gutter, jeg har lært og er klok av skade. Så ingen flere sexy-bilder fra meg.»

Og dere unge jentene, Nora Mørk og alle andre – dere får bare la det være. Det som kan være et spennende og naturlig ledd av en kjærlighetsaffære, kan misbrukes i neste omgang når forholdet er over. Og Gud vet hvor bildene kan havne.

Tydelig både til mannegruppen Ottar og til hvem som helst.

Klem fra Helse-Tine

Jeg er journalist og blogger

Mail til tinecec@gmail.com

ps; denne nattkjolen har jeg både i sort og rødt (fra Change) og bruker begge masse, men de vil ikke forekomme på flere bilder. 😉

Les også: Å spre nakenbilder av Nora Mørk er helt lavmål! #Sharing isNOTcaring