Annonse

Hvorfor bruker ikke gutta solkrem før de er så solbrent at det svir? Det lurer alle jentene på her på Sandy Bay Beach på Kypros. Nær 1 av 3 menn bruker aldri solkrem og det fører til alvorlige solskader. HVA ER ÅRSAKEN?

 

Gjett hva som var i goodiebagen fra Ving treningsreiser – (blant annet) flotte solkremer faktor 30. Det hadde jeg også med meg i kofferen,  så nå er jeg dobbelt sikret. I motsetning til menn – som går i solfella og blir brent – igjen og igjen!

 

«De nekter å bruke solkrem, og blir brent – igjen. Hvorfor lærer de aldri?»

Dette er det store spørsmålet fra treningsdamene på Kypros. Både de som har en mann hjemme og de som er single, er helt enige. Du blir ikke et ekte mannfolk av å la være å smøre deg inn med solfaktor og bli så brent at du jamrer deg hele natten.

Vil ikke være feminin

Du må begynne å ta vare på huden din og bruke solfaktor. Ja, det er det vi damer gjør. Vi bruker faktor 50 i fjeset og faktor 30 på resten av kroppen. Men mannfolk? Å neiiii. Heller rød som en gris og verkende rygg og skuldre enn å nedlater seg til å smøre seg inn. Skal de smøre seg inn, så går det gjerne i olje, faktor 3! Det holder jo ikke. Hva er greia??

Årsaken menn oppgir om hvorfor  de ikke smører seg, er at kremene er feminine og klissete! Det er ikke tøft, de liker det ikke og de som er handymen klager i tillegg på at støv kan legge seg utenpå kremen. 

For en dårlig unnskyldning.

Hudleger verden over fortviler, for menn får i stor grad solskader og hudkreft. Skremmer ikke dette?

Hva skal til for at menn begynner å bruke krem med solfaktor – og hvorfor gidder vi damene å ta ansvaret for at menn bruker solkrem?

Og enda viktigere, hvorfor gidder vi å bruke tid til å snakke om det?

Det er voksne karer vi snakker om. 🙂

Gi meg svar.

Les også: Her får vi hudkreft.

Les også: Alexander fikk hudkreft og advarer andre

Les også: Jeg har vondt av Therese Johaug. Hun fikk altfor hard straff!

Les også: Uheldig flypassasjer: Fikk akutt flyskrekk; går glipp av bryllupet