Annonse

Marianne Jemtegård smykker

Helsetines lesere elsker Marianne Jemtegård. Den dyktige og alltid smilende God Morgen Norge-stylisten og mote-eksperten har flere ganger vært på topp 10-listen. Nå har hun og mannen Zino Alves gått hver til sitt: Det får folk til å søke enda mer informasjon om paret. Marianne er nå alenemor i Oslo. Livet er snudd på hodet – både på grunn av pandemien og at mannen, som er kjendistrener og designer,  flyttet tilbake til Paris.

I følge Marianne pendlet mannen en stund frem og tilbake til Paris, og de prøvde lenge å få forholdet til å fungere. Tilslutt innså de at det var bedre å fortsette hver for seg. Marianne spøker nå med at hun kan arrangere singelmesse! Babymessen hun skulle arrangert, ble avlyst grunnet pandemien.

Ønsker Marianne og alle andre en håpefull vår – med nye muligheter i sikte. 🙂

Her er saken jeg laget om kjærlighetsgaven:

Herlige God morgen-Norge-stylist og moteekspert Marianne Jemtegård er ute med ny smykkekolleksjon sammen med ektemannen, den franske kjendistreneren og designeren Zinho Alves. Fredag fylte datteren Julia et halvt år, og paret valgte å feire dagen ved å invitere kontakter og venner til en eksklusiv smykkevisning på Hotel Christiania Teater i Oslo. «Det er et familieprosjekt, og hele familien er derfor med,» lo Marianne, med baby, hunden Luna og mann på slep.

Tøffe – som Marianne

Det er samboeren Zinho som har designet smykkene som en kjærlighetserklæring til sin vakre kjæreste. «De er tøffe i formen, som Marianne,» sier han med et smil.

Smykkene i gull og sølvfarge med emalje har selvfølgelig fått samme navn som hans blonde samboer. De heter Marianne J og er –  androgyne – unisex. Det betyr at også menn kan bruke smykkene. På bildet viser Zinho frem sin egen favoritt.

Blyg kjendis-samboer

Zinho virket blyg og tilbaketrukken i forhold til sin sprudlende kjæreste. Han måtte likevel trekke på smilebåndet da  datteren Julia begynte å leke med «juvelene.» Marianne strålte som en sol og så veldig lykkelig ut.

Det ble servert cava og pizza under den beskjedne smykkevisningen i teatret.

Paret har brukt smykkedesigneren Linn Sigrid Bratland (t.h. i bildet under) til å utforme smykkene. Hun holder til i Vinje og fikk besøk av de nybakte foreldrene i verkstedet bare noen uker etter fødselen. Sammen utformet de Marianne J-kolleksjonen.

Født med hofteleddsdysplasi

TV2-stylisten som nylig fylte 40, så strålende opplagt ut. Hun ser ut til å ha kommet seg godt etter et slitsomt svangerskap og en nervepirrende fødel: Marianne hadde som mange vet et tøft svangerskap. Hun er født med hofteleddsdysplasi, som i følge Norsk Helseinformatikk er en utviklingsfeil i hofteskålen. Da legene ikke ville love henne keisersnitt, trass i denne lidelsen, gikk hun åpent ut og skrev om angsten for fødselen.

Fikk kjeft for ikke å føde naturlig

”Fødepolitiet” angrep henne og anklaget henne for å ødelegge for barnet siden hun ikke ville føde naturlig. Men hun fikk også mange støtteerklæringer.

Like før fødselen ble Marianne likevel lovet keisersnitt og fødselen gikk veldig bra. Siden har det gått i ett med oppdrag og aktiviteter med babyen på armen og innlagte ammepauser!

Gleder meg til å høre mer fra denne flotte damen og hennes søte familie! Tøffe damer får til alt. 🙂

Takker for invitasjon fra magasinet Gull og Ur og redaktør Eva Alnes Holte. 

Les mer om The Marianne J Collection på Mariannes hjemmeside her

Les også: Ble hetset fordi hun ba om keisersnitt

Les også: It is springtime; wear all your dresses with tights, a T-shirt and smile!