Annonse

I noen uker har jeg blogget hver dag om spennende temaer. Det har ført til mye respons. Men jeg forstår ikke responsen! Jeg får ros for ting jeg føler bare er tull. Når jeg virkelig legger meg i hardselen, får jeg kjeft eller hører ingenting.

– Ikke tull med Erna!

Jeg har fornærmet noen av dere og blitt fornærmet selv! Jeg ante  ikke hvor viktig Erna Solberg er for dere og at det ikke er lov å snakke hverken om overvekt, BMI, fare for livsstilssykdommer eller å si at hun burde vist folkeskikk under  Nobelpris-utdelingen. Jeg liker ikke folk som demonstrativt lar være å gi applaus med et hånlig flir. Men det gjør dere. Dere synes det er helt topp at hun «er ærlig og viser at hun er uenig.»

«Enhver femåring i barnehagen ville fått kjeft for den attituden under en opptreden og blitt sendt på gangen! Enhver kone som hadde en mann med den holdningen under middagen, ville blitt sur på mannen! Hadde du satt opp den minen overfor sjefen, ville du fått sparken. JEG ville få kjeft for det. Jeg får kjeft bare jeg svarer haha! på en kommentar.  Men Erna er som en hellig ku, prinsessen på erten som kan gjøre hva hun vil.»

-Oslo sucks!

Jeg visste heller ikke hvor mange utlendinger i gruppen New in Oslo som ikke forstår humor. Jeg påsto at det ikke er dyrt i Norge. 100 trykket liker på mitt innlegg, mens flere ble sure over at jeg sa at de kunne spise billig på Grønland og ta seg en bolle på Narvesen. De mente alt var dårlig og dyrt i Oslo. Jeg tipset dem om Luksusfellen og sa at tipsene mine var bra!

To stykker skrev PM og ville at jeg skulle undervise dem i norsk, de kunne ingenting. Nada. Jeg sa jeg skulle tenke på det. Det er jul snart og jeg vil ha ferie. zzzz

-Ikke alle liker kjole-Tine

Herregud så mange kommentarer det ble om de kjolene jeg prøvde i et prøverom. Noen sa nei, nei, du som er journalist kan ikke stå og ta deg ut i et prøverom for å få likes av menn. Haha! Jeg er kvinne, for søren! Selv superbloggere skriver om ukens antrekk.

Det ble katastrofe da jeg brukte den røde blondekjolen – som fikk flest stemmer fra menn – på byen. Jeg fikk så mye oppmerksomhet at vennen som var med ble sur. Han likte ikke at menn stirret og ville ha meg med på fest. En ung riking klikket på Bar og det kunne blitt slåsskamp, men vi gikk. Jeg liker litt action, jeg, så jeg synes kvelden var bra.

De kuleste leserne er de som sier jeg ikke skal bry meg og være høy på meg selv.

«Jeg har fått beskjed om at jeg ruler og blir utsatt for altfor mye Jantelov! Det siste er hyggelig da. Og at jeg ikke trenger å bruke tid på menn som ikke engang rekker meg til knærne!»

-Pelsbråk og opprør i Spania

Men faktisk ble jeg litt engstelig da jeg fikk beskjed av en journalist på FB om å utdype hvorfor jeg er for pels. Nå blir det bråk, tenkte jeg. Men jeg svarte henne pent og hørte ikke noe mer. Svarene er limt inn i saken. Les pels-blogg.

Så er det Mr Spain, som nå er ute for godt. Jeg orket ikke mer masing om bikinibilder samtidig som han peprer meg med muslimhets og skremmebilder.  Han sender lavmålspropaganda og er sexistisk – det nye in-ordet, og er frekk nok til å påstå at JEG ikke forstår politikk. Oh la la, sier jeg bare.

Jeg skriver mer enn godt nok, og en blogg skal være subjektiv når det passer! Da jeg tok igjen,  blokkerte han meg. Det samme skjedde med en annen FrP-mann. Så nå er jeg to Listhaug-tilhengere fattigere. Yeeeeeaaaaahhhh! Feirer.

«De klarte ikke verken å sjekke meg opp eller å manipulere meg politisk og da var det nok for 50-60 +-mennene.»

Heldigvis så er det jo så mange kos yngre menn som digger meg. Så jeg bare fortsetter å skrive om kjoler og det jeg har lyst til, jeg.

«På en tur i Ski fikk jeg meg en god latter også.»

-Full for første gang

Jeg var hos min vippe-ekspert fra Kroatia for å mekke nye øyenbryn og vipper til jul, og hun fortalte at mannen hennes, en afrikaner som har fått seg jobb på et lager, hadde vært på  norsk julebord og blitt full for første gang. Han hadde visst blitt litt syk også. Hun fikk latterkrampe da han kom hjem, hun hadde aldri sett ham så rar. Vanligvis drikker de aldri! Han sa han elsket henne over alt på jord, så bra kompliment hadde hun ikke fått når han var edru. Så ble han visst litt svimmel og skulle aldri drikke igjen. Jeg lå på benken og lo så jeg fikk tårer i øynene. Hun lo hun også. Det var gøy. Den latteren reddet dagen.

-Ny sexy kjole

Etterpå var jeg innom storsenteret, og der var alt på 30 og 50 prosent! Etter den lange kjoledebatten med så mye pepper om at jeg bør skrive om viktigere ting, så tenkte jeg -fader heller – jeg kjøper den røde kjolen med stor utringning allikevel jeg, selv om en leser sa jeg ikke kan bruke den i Dubai. Nå var den billigere også og de hadde den fortsatt i extra small, det holder, for den har mye stretch. «Den er så fin på,» sa damen bak disken, og jeg blunket, jeg hadde prøvd den før. 😉

«Blir jeg arrestert, så har jeg noe å skrive hjem om.»

-Ny topp i burgunder

Og så fant jeg denne kule, deilige toppen i burgunder fløyel til halv pris på Be Young. Både en venninne og mannen hennes kommenterte at den var fin da vi spiste kinamat etter et event på Kulturhuset! – Blogg om den, du, sa de oppmuntrende.

Herregud, le litt da, ikke vær så sinna.  Jeg er helt utslitt av hele bloggen, har verk i skuldrene og bomull i hodet. Om få dager blir det ny design og da må jeg være klar med nye temaer.

Hade, jeg tar meg en hvil.

Hilsen fra en sliten blogger.