Annonse

Jeg blir sur av dumme nett-troll og utfordrer meg selv til å tenke positivt rundt pandemien. Her er 7 kjappe fordeler jeg ser i denne vanskelige tiden.

  1. Det blir mer plass til oss som våger å være der ute og har noe annet å by på enn å minne om smittevernreglene! Folk har tid til å høre på vår livsvisdom og våre morsomheter. De andre blir fort veldig kjedelige. Du får bare lyst til å stønne og gå.
  2. Vi kan breie oss i salen på Sats og andre treningssentre – for de tar bare 8 stykker inn av gangen eller noe sånt – og det vil si at jeg slipper dine spisse albuer og kan boltre meg i rommet og bruke det store smilet, enten det er styrke, yoga eller dans.
  3. Det blir færre blondiner om mennene – jeg tror nemlig at 6 av 10 blondiner sitter hjemme og snakker om alt som er farlig nå. Jeg er ikke en av dem. Jeg vil heller snakke om hvordan vi kan være MER tilstede og hvordan vi kan krydre livet.
  4. Dere får mer tid til å følge meg i sosiale medier, for det skjer jo ikke en dritt der ute. Det er jeg glad for, jeg som er en sånn nettdame som elsker å skrive og mene ting på blogg og Facebook. Da jeg klaget min nød om en bot på toget, ble jeg til og med sett og hørt av VY – som ga tommel opp og slettet boten! I tillegg fikk jeg i ettertid en flaske vann av en ansatt på toget som sa jeg var en flott dame. Ikke verst å bli togkjendis i coronatid. Det hadde ikke skjedd i all vrimmelen ellers.
  5. Jeg får kvittet meg med noen nett-troll. Jeg får silt. Det er folk jeg har trodd og håpet på at har vært ekte venner, men som nå lirer ut av seg så mye dritt at hjertet mitt roper slett, slett og block, block. Det gjør vondt altså, jeg blir lei meg og det er dager jeg ikke orker å si noe pga drittkommentarer. Men så sover jeg på det, og så må jeg bare mene noe igjen. Jeg er for engasjert, men det er bedre enn å være likegyldig.
  6. Jeg tror det må være en drøm å fly nå. Sist jeg fløy – det var 18. mars – fra Tenerife – havnet jeg i midtsetet nesten bakerst mellom to gedigne personer. Jeg trodde jeg skulle dø. Jeg MÅ ha midtgang og ha plass til  å puste rundt meg, ellers får jeg helt panikk. Nå er det jo ikke lov å sitte trangt og få tør vel fly Norwegian i det hele tatt, så nå slipper jeg å bli skvist av andre passasjerer. Jeg må bruke det hersens munnbindet som «symbolsk trygghet», men jeg får mere plass.
  7. Jeg slipper kanskje å bli syk på ferie. Jeg har blitt forkjøla og smittet av andres virusinfeksjoner i utlandet mange ganger. Sist jeg var ordentlig syk var etter en tur til Alanya sent i fjor høst. Hele byen hostet og jeg fikk det også. Siden pandemien har jeg og mange med meg vært friske. La oss håpe at det at folk vasker seg på henda og bruker antibac – også menn – har en positiv effekt – nemlig at vi blir mindre syke generelt. Jeg har ikke vært ute og reist ennå, så det gjenstår å se. (ps, mann, bruk gjerne også kondom. )

Flere gode tips – skriv gjerne en kommentar! 🙂