Annonse

  1. For et år siden ga jeg opp Sats: For mye stenging og håndsprit! Nå er jeg tilbake på gym i Barcelona og brenner kalorier. Her er dusjhetten den nye masken.

Tilbake på gym etter et år

Jeg har vært Sats´største fan og postet utallige bilder fra trening. Men i november i for, var det nok. Jeg orket ikke mer nedstenging og restriksjoner. Personalet løp etter meg med håndsprit og mye var ikke lov. Ute på gaten sto unge folk i kø for å komme inn i studioet og det så sprøtt ut. Jeg tok en pause.

 

Les også: Myndighetene stengte Sats i november. Var det virkelig nødvendig?

To uker gavekort på trening

Ett år etter er jeg tilbake på gym i Barcelona. Med leiligheten jeg leide via AB Barcelona  fulgte to ukers gavekort på Holmes Place: Holm på rett sted, altså. Her bokser jeg løs på folk jeg er sinna på og koser meg gløgg i hjelp . Treningsstedet er fancy og ligger i Gracia-området, tre T-banestopp fra mitt bosted på Barceloneta.

Badehette livsviktig

Jeg følte meg som Bambi på isen og gruet meg til maskene. Men instruktøren som viste meg rundt sa; det er bare når vi går i gangene og du kan trene uten. Thank God. Faktisk var det badehette som viste seg viktig her. Man får ikke svømme eller sitte i boblebadet uten hetten. En mann med skotrekk på hodet ble tilsnakket.

Brenner kalorier

Jeg er glad for å ha funnet en ny hobby her de siste ukene her, og brenner kalorier. Det trengs nok, for jeg har kost meg med croissanter, deilig tapas og gode drinker.

Lavintens best

Blir du sprek til jul? Ny forskning viser at lavintenstrening virker like godt som høyintenstrening på angst og andre kroppslige tilstander. Går du en halvtime på tredemøllen i stedetfor å løpe, kan du bli like glad til jul – og litt sprekere.

Og gløggen venter vi med; mer krydder, mindre sukker ok? Anbefaler klementiner. Treningsantrekkene er fra Nike, Ramblas og den rimeligere lavpriskjeden Declathon samme sted. Skoene er fra Løplabbet i Ski.