Annonse

Jeg bruker stretch-jeansen helt til den revner. Rett før jul, var det slutt for yndlingsbuksa, og jeg gikk på jakt etter nye jeans: Disse jeansene fra Haust Collection er paret jeg skal slite ut i 2018.

Jeg har prøvd å kjøpe flere olabukser, men jeg ender opp med å bruke kun den ene som sitter best. Når jeg først har funnet den rette, vil jeg ikke bytte. Jeg vasker sjelden klærne mine, inkludert jeansen, så da blir de ikke så fort slitt. At folk vasker klær som ikke er skitne eller svette, er meg en gåte – jeg gidder ikke.

Skyllemiddel ødelegger jeansene

Ekspeditørene på Haust Collection sier  at jeansen holder bedre om jeg vasker de sjelden og jeg må for all del ikke bruke skyllemiddel: Det ødelegger stretchen i jeansen og buksen går i stykker fortere.

Mitt skyllemiddel forsvant når datter flyttet ut, for hun var den eneste som brukte og hadde greie på skyllemiddel. Selv vasker jeg det meste på 30 grader med vaskepulver uten parfyme (Neutral) for sensitiv hud, og det går som oftest greit. Jeg kjøper strykefrie klær og har ikke strykejern-  til noens overraskelse og ergrelse. Menn eller barn som besøker meg, må derfor gå et annet sted for å få klærne sine strøket. Men tørketrommel har jeg, og der blir klærne glatte og fine. 😉

Superstretch til halv pris

Å finne jeans som sitter godt, er virkelig ikke lett. Er dere ikke enige? Nå var det tid for buksebytte og jeg raste inn i en Haust-butikk og spurte om de hadde maken til jeansen jeg hadde på meg. Den hadde revnet flere steder. De solgte ikke buksen lenger, men til gjengjeld hadde de nye supergode stretch-jeans fra Daniela på salg til halv pris. Jeg likte den blå jeansen så godt at jeg kjøpte den i sort også, så nå har jeg jeans i lang tid fremover. Jeg betalte 500 kroner per jeans. Hva synes du om prisen?

Den blå skjorten med striper koster under 500 kroner og er fra Vivikes. Denne bruker jeg bare om jeg skal noe viktig. Bildet er tatt på arrangementet  TravelMatch i Oslo der jeg deltok sammen med andre frilanskolleger for å møte reiseagenter fra hele verden – utstillere, kolleger og potensielle kunder.

Denne dagen forsov jeg meg og følte meg sjaber de første timene. Kjenner du følelsen?

«Bare å rette ryggen og få åpnet øynene og på med litt leppestift – så går alt så mye bedre, sa en venn.»

Arrangementet var bra, og vi ble godt tatt vare på med bevertning og drikke. Jeg koste meg: Kanskje kommer det noen reisejobber ut av det også, det hadde vært gøy for en reiseglad blogger og journalist.

Hvor kjøper du dine yndlingsjeans?

Les også: Jeg prøvde personal shopper. Anbefales!

Les også: Unngå skyllemiddel om du har sensitiv hud. KK