Annonse

Kona til Norwegian-sjef Bjørn Kjos har mer på lager enn å være gift med en kjendis og riking. Hun vil at kvinner skal få bedre helsehjelp og tas på alvor av legene. Dette må jeg bare si meg enig i er viktig!

Kvinnesykdommer er liksom ikke så hot å snakke om. Utallige kvinner blir avfeid av legen med «diffuse kvinneplager» eller «sikkert noe psykisk». Mange blir feilbehandlet og kan i verste fall dø.

Kona til Norwegian-sjefen Bjørn Kjos vil gjerne gjøre noe med dette. Dette var grunnen til at hun sa ja til å invitere meg hjem til et intervju for kjendisbladet Her og Nå.

Gerd og Bjørn Kjos bor på beste vestkant i Oslo og har bedre råd enn de fleste. Det er lett å føle seg litt misunnelig på disse menneskene som tilsynelatende har alt, suksess, penger og kan leve et liv i sus og dus.

Men bak fasaden er de bare mennesker som oss andre, og som de fleste andre har de også utfordringer i livet:  Gerd fikk kneet knust i en skiulykke, og er i dag trygdet etter mange år som flyvertinne i SAS – men lever et svært aktivt liv på trass av plagene.

IMG_0615

 

I tillegg til å være mannens beste støttespiller når det går en kule varmt i Norwegian,  brenner Gerd for kvinnehelse og vil hjelpe kvinner til bedre helse gjennom foreningen 1,6 millioner. Tittelen har IKKE med millioninntekter å gjøre, men har fått navnet sitt fordi det er ca 1,6 millioner voksne kvinner i Norge som alle trenger å bli tatt på mer alvor av helsevesenet.

Gerds største drøm er flere medlemmer slik at hun få til bedre legehjelp og bedre forskning på kvinnehelse! Neste møte er festkveld på hotell Bristol  i Oslo 25. november med prinsesse Märtha og Elisabeth Nordeng tilstede. En overlege vil også informere om kvinnehelse. Mer info om foreningen finner du på nettsiden 1,6 millioner som også har egen side på Facebook.

52488_120200464798193_229761987_o

Her ser du Gerd i aksjon for kvinnehelse, bildet er fra nettsiden på Facebook. 

Selv sverger Gerd til naturmedisin og går heller til homeopat enn til fastlegen når hun sliter med forkjølelse og annet. Faktisk ble hun kvitt både eksem og kronisk bihulebetennelse ved hjelp av naturmedisin. Hun holder ellers kroppen ved like med mensendieck og brenner for friluftsliv.

IMG_0613

Jeg var så heldig å få møte henne hjemme i villaen hun deler med Norwegian-sjefen på Heggeli i Oslo sammen med fotograf Svein Brimi.

Les om livet bak Norwegian-suksessen og se bildene her!

15_no_hn_43_gerd_kjos_47197

Foto: Svein Brimi, foreningen 1,6 millioner og faksimiler fra Her og Nå.