Annonse

rød bikini fra Change badetøy

Jeg er streng når det kommer til å vise bikinibilder. Derfor takket jeg raskt og konsist NEI! til en dansk, aldrende modellagent som ville ha G-streng-truse-bilder på sms! «Ikke tale om!» sa jeg. Men for å feire våren, viser jeg her en ny rød bikini som jeg skal pynte meg med 17. mai. Ha herlige og blomstrende vårdager.

Med det samme snøen smeltet og solen kom, løp jeg til plantesenteret for å kjøpe stemorsblomster. Jeg vet av erfaring at de er de eneste plantene du trygt kan pante ute på denne årstiden. De tåler nemlig frost ned til minus fem grader. Plantene er billige, fargerike og holder lenge. Så nå kan våren bare komme hos meg.

Jeg reiser til varmere strøk så fort jeg har mulighet, og en ny bikini sto også på ønskelisten. På Change hadde de hele butikken på 40 % salg. Jeg fant en flott, rød bikini i min størrelse, etter å ha blitt målt skikkelig i butikken. Change har noen fine bikinitruser i år som gjør at man får sprettrumpe! Jeg slo selvsagt til på dette.

Vi voksne kvinner må tørre å vise oss mer frem, ikke gjemme oss bort i digre, sorte badedrakter. Jeg liker å bli brun på hele kroppen. Ekspeditøren overtalte meg til kjøpe en matchende solkjole med litt fasong! Så da er jeg klar for neste tur til Tyrkia 11. mai.

Jeg er glad i sterke farger for tiden, og slo til med rød, utringet skjorte og  grønn ørepynt da jeg var på salsafest på Kulturhuset i helgen.

Ha en fargerik vår dere ute!

Hvordan finner du badetøy som passer?

Les også: Visit Follo: Velkommen, sommer!