Annonse

Et langt liv som frilanser, har lært meg å utnytte de sjansene som kommer. Før et årsmøte og en fagdag for journalister, trente jeg i helsestudioet på hotellet i Lillestrøm og laget reelsvideo med treningstips. 15-20 minutter fysisk aktivitet daglig, sikrer deg et bedre liv og mindre smerter.

Slet med hodepine og muskelsmerter

Jeg kom fra Tyrkia og hadde  hodepine og muskelsmerter i nakke og skuldre de siste dagene der nede. Frustrert over vondtene, tok jeg gjentatte ganger massasje og hamam: De brukte varme stener og det var ren terapi. Behandlingen gjorde underverker. Jeg betalte en tredel av prisen hjemme.

Trenger styrketrening

Men det nytter ikke å satse på massasje alene. I høstferien ble det minimalt med trening. Litt svømming, men ingen styrketrening som godt voksne trenger.

Jeg må komme i gang med treningen igjen. Og nå benytter jeg sjansen, før årsmøtet og fagdagen for Akershusjournalistene. Stedet er Thon Hotel Arena i Lillestrøm, som har et stort og fint treningsrom med inspirerende musikk – samt basseng, boblebad og badstuer.

Trente med hawaianas og pumps.

Badedrakten hadde jeg heldigvis med meg, men jeg glemte joggeskoene og trente med oransje pumps. Det var et hakk bedre enn i Alanya, der jeg gikk på tredemøllen med Hawaianas. Noe mer fikk jeg ikke plass til i håndbagasjen. Alt går! 🙂

Hvert minutt teller – og så godt å få trent litt før helgen!

Visste du at en halv time fysisk aktivitet daglig er nok? Og da holder det å ta bena fatt og gå en tur i yndlingsløypa.

Reels-videooen kan du se på instagram.

Lykke til med god trening i høst.

Les også: Slik sparte jeg penger på høstferien: Reiste med kun håndbagasje; fløy Turkey Airlines via Istanbul