Annonse

Jeg blogget meg gjennom 14 dager med karantene. Dag 15 var jeg utslitt. Jeg feiret med å kjøpe meg to stressballer, 2 for prisen av 1. Rimelig stusslig. Dag 16 gikk litt bedre. Jeg feiret med italiensk rødvin og snacks i hyggelig selskap. Hvor? Hjemme, selvsagt.

  1. Dette har vært 14 rare dager. Det har jeg blogget om før. Etter å ha blogget og isbadet meg gjennom karantenen, følte jeg meg plutselig helt utslitt. Det ble ikke bedre av å sitte sent oppe og delta i nett-debatter. Mens det er en opptur for meg å skrive, blir jeg skikkelig dratt ned av kjipe kommentarer. Mer om det en annen gang.
  2. At karantenen er over er ikke  helt enkelt å beskrive. For vi er fortsatt i karantene i Norge. Kan ikke si jeg kjenner den store forskjellen, bortsett fra at jeg ikke lenger er redd for at naboen skal se meg i butikken: Nå har jeg all mulig rett til å handle mer enn det helt nødvendige. Jeg tar litt mer plass.
  3. Det er deilig å se smil og latter hos eldre på café. Det skrev jeg om i denne bloggen. Det er også så hyggelig personale rundt om i butikkene nå, synes jeg. De har et ekstra smil på lager og det varmer. Kanskje de får litt ekstra tilbake selv også, for kundene er jo sjeleglade og takknemlige for at noen holder åpent. Som mannen som solgte stressballer. Han fant frem de fineste stressballene han hadde og lot meg ta på en ball etter å ha brukt antibac. Det fikk livet til å føles litt mer normalt. På kvelden så jeg drive in konsert live på PCen med Klovner i Kamp. Det er der alt skjer nå. På nettet. Selv klovner er i kamp nå. Og det er langt å gå. Symbolikk.
  4. Dag 16 fikk jeg feiret at jeg var ute av karantene litt mer ordentlig. Jeg feiret med italiensk vin, gule påsketulipaner og litt god snacks i hyggelig selskap. Vi så på Netflix og hørte musikk og snakket om alt det rare som skjer i disse coronatider. Hyggelig kveld og godt å slippe å snakke med seg selv. Menneskelig kontakt er viktig nå.
  5. Dette er tiden vi kan unne oss noe godt midt i uka: Noe ekstra god mat og godt drikke. Fordi vi fortjener det. Og kanskje kjøpe noe fint til påskebordet. Noen nye kopper, noen fine servietter, vakre påskeblomster, noen glass. For det er jo her vi skal være de neste 14 dagene også. På hjemmekontoret 24/7.  Når vi ikke er på en liten luftetur i frisk luft.

Hang in there. Vi høres.

 

Vinglassene på bildene her er TOKYO WINE vinservise formgitt av den kjente designeren Simen Staalnacke, og er Magnors nye storsatsning. Formene er stramme og stilrene, perfekt skapt for å gi en god vinopplevelse. Glassene er isklare og skulpturelle, fylt med energi og lidenskap.