Annonse

A, for en design-fest! En dyrisk dame stjal showet. Med eksotiske vaser og lamper, bød hun på det mest spennende og nyskapende innslaget denne høsten hos Magnor. Navnet Zebra ble til ved en hemmelighet du får vite her.

I fint selskap med Finn Schjøll og Jan Thomas

Finn Schjøll og Jan Thomas leverer som alltid: Finn er smilende og jovial og viser ivrig frem at han ikke bare har grønne fingre men grønne vaser også. Det var slik det begynte i Magnor med grønt, og denne høsten er grønne vaser tilbake.

«Kos dere, bare nyt å være her,» sier han og vi forsvinner inn på kjøkkenet for å smake på blomsterdekorerte tapas, bedre enn noensinne og med et glass musserende i hånden.

Love is Love – i høst også

Jan Thomas elsker alt og alle og snakker med eventyrstemme om sine nye love is love produkter. I tillegg er han rørende begeistret for alle som lytter til podcasten han har laget sammen med Einar Tørnquist, hvor de skal bli venner:

«Nå begynner de å  snakke sammen, mine fans og Tørnquists, ikke bare om hverandre, men med hverandre også. Det er fantastisk.»

sier han og ber alle vente litt med fotograferingen mens han finner frem den nye love-asjetten:

«Dere vet , jeg er jo ikke det minste selvopptatt med bilder,» sier han selvironisk.

Zebra – nydelig og kunstnerisk fra dyrisk dame

Men en lavmælt dame stjeler showet. Stille og litt beskjeden står Camilla Prytz i  et hjørne med noen lamper og vaser i sebramønster.

«Niesen min fant på navnet på serien: Zebra». Det var det første hun sa, og da ble det det,  betror hun meg mens jeg tar noen bilder med mobilen.

DE profesjonelle bildene fra Magnor under er mye bedre,  og for noen produkter! Disse vil jeg gjerne ha i stuen;  sammen med en love-asjett fra Jan Thomas og en blomstervase fra Finn selvsagt.

Design nyheter 2019
Camilla er en anerkjent kunstner med både Mette Marit og Rihanna  på kundelisten. Privat er hun gift med den 20 år eldre legen og kunstneren Jan Vincents Johannsessen som deltok med egne julekuler på arrangementet.

Les mer om Camilla Prytz og zebra-produktene her. 

ZEBRA er en eksklusiv serie kunstglass i hvitt, sort og en liten touch kråkesølv. Ekte norsk kunsthåndverk av fin krystall. Hver del er munnblåst av glassblåsere på Magnor Glassverk, sammen med Camilla selv.  Alle skåler, boller og lamper er unike, det finnes ikke to like, og alt er signert av kunstneren.

Camilla har hentet inspirasjon fra dyreverdenen og den sort/hvite zebraen.  Alle zebraer er unike. Mønsteret deres er som et menneskes fingeravtrykk, ingen er like.

«Zebraen er vill, og nekter å temmes. Den symboliserer individualisme og sterk vilje, samtidig som den liker å være i flokken sin.»

Vi ses om et halvt år til nye design-opplevelser.

Vil du se mer av Magnors høst-nyheter, titter du inn her.

Les også: Bestevenner: Vendela støttet Jan Thomas under ny lansering

Les også: Finn Schjøll og bransjehuset gir oss en fargesterk vår!