Annonse

Jeg er i år listekandidat for Liberalistene i Nordre Follo. Grunnen til at jeg havnet her er et aldri så lite jordskjelv. Da pandemien kom og kommunen stengte ned foran øynene på meg, opplevdes det som at grunnen under meg forsvant. Mine grunnverdier ble rystet.

Opplevdes som at verden ble gal

Det opplevdes som at verden ble gal. Jeg hadde vært listekandidat for Arbeiderpartiet i to omganger, og var rystet over at ikke engang mine egne partifeller sa eller gjorde noe for å dempe massesuggesjonen og frykten. Nei, tvertimot sto de frem med masker og ferdiginnøvde ord.

Kommuneoverlegens protest kom for sent

Den eneste som hadde guts til å tale makta midt i mot var kommuneoverlegen og det kom for sent.

Kommuneoverlegen i Nordre Follo raste over munnbind-tvang i turnhall: – Jeg hadde vasket hender og var frisk.

Les mitt intervju med kommuneoverlegen her. 

Fant venner på et nytt ståsted

Selv befant jeg meg i et vaakum. Via en fellesmail ble jeg spleiset med Thomas Kenworthy (Liberalistene) og noen flere frihets-mennesker i kommunen. Helt uventet, åpen,  befant jeg jeg i en helt ny verden der folk fra totalt ulike partier og fronter kjempet sammen for felles mål – å gjenopprette menneskerettigheter og bli kvitt de altfor harde restriksjonene.
«Vi var dypt bekymret for barn og unges psykiske helse, for gamle som måtte dø alene uten de nærmeste rundt seg, og for skremselspropaganda fra media og topp-politikere som førte folk ut i ensomhet og depresjon.»

Mer opptatt av polvarer enn frihet

Det var skremmende få som var der ute. Folk flest syntes å være mer opptatt av å få polvarer hjem enn å få tilbake sin personlige frihet.

Ettertiden har gitt oss rett – restriksjonene var unødvendige

Ettertiden har gitt oss rett; de demoniske nedstengingene var overdrevet og undøvendige, det var feil å stenge skoler og barnehager og maskene virket ikke.
Kan umulig gå tilbake til AP
Fremdeles har ingen politikere i Nordre Follo, verken i AP eller i Høyre for den saks skyld kommet med noen unnskylding for hva de utsatte barn og gamle og vanlige folk for i altfor lang tid. Det gjør at det er umulig for meg å gå tilbake til partiet  jeg meldte meg ut av da masketvangen kom.

Jeg har meldt meg ut av AP: Partiet bryter grunnleggende menneskerettigheter.

Liberalistene vil gi deg friheten tilbake

Jeg meldte meg inn i Liberalistene i protest – enkelt og greit fordi det var et av få partier som talte høyt om frihet, mot nedstenging og støttet The Great Barrington Declaration. Jeg ble spurt om å sitte i styret, noe jeg ikke hadde tid til. Da spørsmålet kom om å stå på liste, sa jeg sa.
«Se det som en fortsatt protest fra meg for all uretten vi ble utsatt for fra maktkåte politikere i altfor lang tid og som ingen hittil har tatt ansvaret for.»
Stem gjerne på meg om du støtter mer personlig frihet og aldri vil oppleve nedstenging og demoniske restriksjoner igjen.
Godt valg!

Liberalistene er mot nedstengning av samfunnet, og sterkt negative til innføring av koronasertifikat.

Partiets tilnærming til smitten gikk ut som pressemelding til alle landets medier i fjor. Siden med pressemeldingen finner du her.

På regjeringen.no kan du lese et høringssvar som ble sendt om innføring av koronasertifikat. (siden laster tregt, vær tålmodig).» (Kilde: Liberalisme fra A til Å)