Annonse

Jeg ble ny til jul! Ny blogg med nytt fresht design, mer moderne uttrykk og større bilder, er julegaven til meg selv. Å pusse opp og bli ny koster penger, men noen ganger fortjener vi det!

Bli ny er alltid gøy! Jeg har lenge hatt lyst på mer profesjonell og freshere blogg – og selvsagt flere lesere! Etter å ha scannet markedet etter gode folk som kunne hjelpe meg, landet jeg på et firma som heter Kodeks. I høst har jeg hatt flere spennende møter med gutta i Kodeks for å diskutere et samarbeid  – og rett før jul ble bloggen og jeg ny. Gutta hadde mange innspill og tips til hvordan blogge bedre og vi bestemte oss for å gå for et bli ny-prosjekt. Kodeks har også flere kjente livsstilsbloggere i sin stall, som Tine Monsen.  

Min nye Helse-Tine-blogg er bygget i samme stil.

Ny blogg med friskt design

Som du ser er designet nytt, moderne og fresht og bildene større og flere – slik som det skal være nå! Med dette nye designet, ser bildene mine mye bedre ut. Samtidig som jeg gleder meg over å ha en ny plattform å blogge fra,  håper jeg å inspirere, vekke debatt og få flere til å velge sunn livsstil med trening og fysisk aktivitet som en del av av livsstilen.

     

Ønsker flere lesere

De unge bloggjentene går foran med et godt eksempel, og jeg løper etter så godt jeg kan – blogger hyppigere – hver dag om jeg kan –  er aktuell og skriver om temaer som kan vekke debatt.

Nå ber jeg om at dere følger bloggen min videre i det nye året! Det er ikke nok bare å bli ny! Mitt høyeste nyttårsønske er flere lesere. Del gjerne innlegg, lik gjerne – og skriver du en liten kommentar, blir jeg ekstra glad. Kommentarer, reaksjoner og respons er det som gjør en god blogg levende og jeg klarer meg ikke uten dere lesere!

Sammen får vi til spennende diskusjoner om helse, reise og livsstil og andre aktuelle temaer. Jeg kommer fortsatt til å være personlig når jeg føler for det og fortelle om stort og smått som skjer. Livet – på godt og vondt. Samtidig vil jeg skrive om saker jeg brenner for og tillate meg å si hva jeg mener.

Følg meg videre

Tusen takk til alle som følger meg og kommenterer. Fortsett med det. Jeg har ikke mange uvenner, men har mistet noen sinnatagger på veien. Jeg skal innrømme at det er ubehagelig å ikke  bare få likes men også sinte fjes som svar!

Da jeg blogget om Sylvi Listhaug, politikk og pels møtte jeg motstand og det er noe jeg må tåle når jeg tar opp omdiskuterte temaer. Jeg en følsom person som vil være venn med alle, men forstår at det kan jeg ikke regne med når jeg skriver fra hjertet og for å få debatt. Så jeg trenger å styrke musklene, så jeg også tåler kritikk. Samtidig stusser jeg på de som har så mye å utsette på andre uten å dele noe eller komme med noe konstruktivt!

Blir du ny med meg i det nye året og trener litt du også, forresten? Det er ikke farlig å gå for sunnere livsstil – for i følge min filosofi er det fortsatt lov å nyte en pizza-slize på gaten og slappe av i «sofaen.»

Klem og godt nytt år fra Helse-Tine

Alle bildene er fra eksklusive steder i Dubai – selv pusser jeg opp gammelt rekkehus på Kolbotn. Hverdagen er full av kontraster.

Hva blir nytt i ditt nye år?

Les også: Lene gir tips til meg og andre bloggere. 

Les også. Mitt innlegg: Slik kommer du i form.

Les også: Jeg elsker pelsen min.