Annonse

Strikke-konkurranse

Vinn et flott strikkekitt – strikk den kule cardigan du ser på bildet! Jeg gir bort et flott strikkekit fra We are Knitters. Lik siden min Helsetine på Facebook, skriv JA på Helsetines side på Facebook og i kommentarfeltet på denne bloggen. Da er du med i trekningen av en myk og kul cardigan som du strikker selv. Jeg blir glad og takknemlig over alle likes på siden min Helsetine og gleder meg til å trekke en vinner.

Nå er jeg spent!  Jeg har vært så heldig å få et flott strikkekit fra We are knitters – et kjent, spansk motestrikk-firma. Dette gir jeg bort som gave til en heldig bloggleser. Strikk en kul cardigan til en verdi av hele 1280 NOK. Tykt, mykt garn fra Peru er  deilig å strikke med og med store pinner går det fort unna. Oppskriften er enkel og passer for nybegynnere og litt øvede strikkere. Det er cardiganen du ser på bildene. Fargen på garnet er lys rosa.

Alt du trenger å gjøre er å like siden min på Facebook Helsetine , skrive JA under innlegget på Helsetines side og i kommentarfeltet på denne bloggen. Jeg trekker vinneren raskt. Fint om premien kan hentes i Oslo-området!

Vinneren trakk seg

Konkurransen er lansert en gang før, men vinneren valgte tilslutt å trekke seg: Grunnen var at hun jobber i Nav og fant det vanskelig at jeg har skrevet artikler om Nav; blant annet om Nav-Lines runddans på tiltak i Nav-systemet. Jeg ønsket å skrive om vinneren på min blogg, men det ville ikke damen. Hun valgte dermed å sende pakken i retur.

Jeg angrer ikke at jeg engasjerer meg mot urettferdighet, så da får Nav-damen bare stå uten strikketøy i høst… :/

Likte ikke min mest leste og delte blogg

Denne artikkelen som er min mest leste og delte blogg-sak noensinne, falt ikke i god jord hos strikke-vinneren i Bodø. Les om Lines kamp i NAV-systemet her. 

Det er ikke lov å ha en blogg-konkurranse uten å kåre en vinner. Flere av de som meldte interesse forrige gang, er kontaktet på FB uten respons.

Jeg utlyser dermed konkurransen på nytt.

Vil du strikke i høst, så kast deg på, så skal jeg kåre en ny vinner raskt! 🙂

 

Strikking motvirker depresjon

«Strikking er en kjempetrend i Norge for tiden –  nær halvparten av norske jenter og kvinner strikker, så hiv deg uti det. Strikking er også sunt for helsen og kan motvirke depresjon og gjøre deg gladere.»

Fakta om We are knitters

Det spanske, trendy strikkeselskapet We Are Knitters, lanserte sine strikkesett i Norge i september i fjor med moteriktig strikk til alle nivåer. Den 21. november lanserte de sitt strikkesamarbeid med den amerikanske skuespilleren Krysten Ritter for andre gang etter fjorårets store suksess. Krysten Ritter er kjent som superheltinnen i den populære Netflix-serien Jessica Jones, samt fra Breaking Bad, Gossip Girl og flere filmer.

We Are Knitters er et gjennomført og moteriktig konsept fra Spania med strikk i tiden. Garn og mønster bestilles på nett og leveres i lekre sett med bærekraftig garn fra Peru, samt strikkepinner og nål i sertifisert tre i en kul, miljøvennlig papirpose.

Kul hobby – også for bad girls!

Strikkesettene kan bestilles på weareknitters.no.

«Strikking er kult og det er en hobby som også ”bad girls” kan ha!» sier superheltinnen fra Netflix Jessica Jones.

Så come on snille jenter og badasses, hiv dere med i konkurransen!

Skriv JA i kommentarfeltet om du vil være med i konkurransen om å vinne strikkekit som jeg har fått i gave fra We Are Knitters. Videre liker du siden min Helsetine på FB og skriver JA der også. 🙂

Les også: Derfor er strikking bra for helsen!