Annonse

Bursdagsparty med cava på Champagneria er godt for vennskap

Jeg spiser mye havregrøt med rosiner, mandler, kanel og lettmelk,  men noen ganger er det deilig å slå ut håret med cava i godt selskap. Da Naoual som driver reisebyrået Lille Marrakech inviterte på jentekos på the Well og bursdag på Champagneria, sa jeg ja takk – begge deler.

«For en bra uke det ble, midt i kalde, mørke og snøtunge mars.»

Maten har enda litt å gå på på The Well

På kvinnedagen var jeg på the Well, nordens største spa og  opplevelsesparadis med spa, massasje, bad og behandlinger fra hele verden. Badeanlegget ligger bare fem kilometer fra hjemmet mitt og er  lett tilgjengelig. Denne dagen var det kaldt ute og derfor ekstra deilig å svømme og ta badstu sammen med Naoual som driver Lille Marrakech og fire andre hyggelige damer.

Hvorfor vi valgte The Well på kvinnedagen? «Fordi vi fortjener det.»

Vi avsluttet med mat i restauranten og her var det litt blandede meninger. De som valgte pizza, salat og suppe var fornøyd – mens de som valgte skrei og burger hadde forventet bedre og mere smak. The Well har fortsatt litt å gå på når det gjelder menyen og kvaliteten på maten. Selv savnet jeg ris til den asiatiske hot pot-suppen. Tørt brød har ikke samme sjarmen.

Utebassenget var stengt

Servicen var ellers bra denne dagen og vi fik gratis spa kit i anledning kvinnedagen, noe som var ekstra stas. På minussiden vil jeg nevne at det ikke var informert om at utebassenget på toppen var stengt grunnet vedlikehold. I og med at anlegget har så mye annet å by på av opplevelser og jeg var i godt selskap, sitter jeg likevel igjen med et bra inntrykk. Denne gangen prøvde jeg mentol- og appelsin- aufguss og avslappende bad med badebelter og klangboller og det var deilig.

Fikk freshe vårdrøm-negler av Dina

Dette var også uken jeg byttet ut røde negler med vårgrønt! HÅPET er lysegrønt og Dina på BeautyNails Vinterbro tok utfordringen og ga meg freshe «vårdrøm-«negler med litt glam-faktor. Hun er kreativ og har gode priser på manikyr og pedikyr.

Champagneria – bobler og bursdagsfest

Lørdag var dagen kommet til Naouals  bursdagsparty på  Champagneria. Der var hele annen etasje holdt av til oss og vi koste oss med tapas og bobler. Vi var mange og bestilte så mange ulike småretter at det gikk  i sur på kjøkkenet: Jeg ventet forgjeves på min scampi i hvitløksaus. Da jeg endelig fikk maten, sa den søte servitøren at  den var gratis. Scampien smakte, men det var lite mat, så neste gang bestiller jeg to. En bordvenninne hadde bestilt for mange retter og lot meg smake på  hummus og dadler – begge deler var veldig godt. Cavaen smakte også fortreffelig.

Dans og bobler

Da bursdagskaken kom på bordet ble det bursdagssang for flotte Naoual og mere bobler. De fleste var danselystne og avsluttet kvelden på bar Tjuvholmen. Her var det stappfullt og trangt om plassene både på stoler og på dansegulvet – men vi trengte oss frem i mylderet. Alt i alt en super uke og bursdagen til Naoual fra Lille Marrakech toppet det hele.

Naoual driver reisebyrået Lille Marrakech og liker å samle venner til sosiale lag.

 

 

 

Les mer om Naoual fra  Lille Marrakech og hennes reiser her: 

Les mer om Champagneria, vestkantens hotteste plass for bobler her. 

Les mer om negler og Dina fra Beauty Nails Vinterbro på Facebook og Instagram.

Les mer om stedet vi danset, hippe Bar Tjuvholmen her. Et hipt kjendissted for de som vil se og bli sett – eller bare liker å danse til god musikk som oss .Ønsker du et mer avslappet og rocka utested, så ikke gå hit. Da er pianobaren på sir Winston bedre.

Les hvor viktig venner er for helsen her.

Glad i mat? 🙂

Les også: Scampi og dåhjort smakte godt på Kullebunden Spiseri

Les også: Valentins-middag: Tårnhuset ble flyttet og satt på plass igjen!