Annonse

Enda farligere enn Corona-virus er bønnerop i Tyrkia. Her kan du komme i skade for å få en Efes i hyggelig selskap også. Og Gud vet hva den inneholder. Så bli hjemme, ikke reis….

Jeg forstår godt at det å forby bønnerop i Norge er en prioritert oppgave i FrP! Jeg våknet en gang av bønnerop på et hotell i Tyrkia og skvatt skikkelig. Heldigvis kom ikke jeg eller noen andre gjester til skade, men det var nære på. Dessuten støtte vi på andre farlige fristelser. 😉

Jeg er på trenings-tur i  Kemer i Tyrkia sammen med en gjeng sporty norske damer. Lite aner jeg hva den første natten har i vente. Ikke nok med at vi ankommer sent til hotellet. Midt på natten, faktisk. Hotellpersonalet forstår tydeligvis ikke at klokken er to om natten, for de tilbyr meg frokost! Frokost faktisk, klokken to om natten. Noe merkelig oppblåsbart brød med rare sauser og noe mystisk frukt. Best å ikke røre maten, den ser skummel ut og jeg kan bli matforgiftet.

Bedre å ta en øl! Jeg er veldig skeptisk til tyrkisk øl, Efes, særlig i hyggelig selskap, men det får stå til.

 

Det største sjokket skjer når jeg endelig har sovnet, sånn ca. klokken fem om morgenen. Jeg våkner av at en kjempeskummel mansstemme skriker ut noen fæle rop. Jeg blir kjemperedd og skvetter skikkelig og farer opp av sengen.

Det er som om han er i rommet, og jeg må se meg rundt for å sjekke at jeg ikke blir overfalt. Men jeg ser ut av vinduet og forstår at ropene kommer fra et tårn like ved hotellet.

«Skvetten,  fortumlet  og med hjertebank forstår jeg at Tyrkiareiser har booket meg inn på et hotell som ligger rett ved en moské.«

«Hva om muslimene kommer hit, inn på hotellet?» Er det trygt her? Og hva mer, jeg får ikke sove.! Jeg går rett i resepsjonen neste morgen og klager, men de ansatte bare ler og blunker til meg. Hva søren! Skal jeg bli antastet av muslimer også nå! De eier ikke folkeskikk. Jeg drar rett på stranden for å kjøle meg ned, for nå er jeg opprørt!

Jeg mailer Sylvi Listhaug:

«Du må komme hit og vise hvor farlig det er for norske turister  her! skriver jeg. Det er svenske tilstander i Tyrkia. Jeg er ikke trygg her, jeg ble nær overfalt av skumle muslimer og måtte høre på grusomme bønnerop hele natten. Hadde det enda vært kirkeklokker

Frp har avdekket den store mørke faren som  vi står overfor: De har hørt at bønnerop er på vei inn i Sverige og vi kan ikke være så naive og tro at det ikke kommer hit til Norge. Bedre å være føre var! Les om alle farene som lurer her. 

Siv Jensen ser skrekkslagen ut og hever hånden og henne stoler jeg på! 

 

«For mange år siden , bodde eksen og jeg tett på Sofienberg kirke  i Oslo og det var ille nok det, å våkne fyllesyk hver søndag til larmende kirkeklokker! Men der ble jeg iallfall ikke forsøkt sjekket opp og angrepet. Skrekk og gru. Jeg vil hjem. Hele turfølget er vettskremte. Hva om disse muslimene prøver å følge etter oss hjem til Norge?»

 

På grunn av skrekkscenarioet som møtte meg i Tyrkia, drar jeg aldri tilbake dit og jeg forstår godt at Sylvi og Siv er redde for at det kan bli slike tilstander i Norge.

«Ingen moskeer driver med bønnerop i Norge, de bruker en app – men Frp-velgere har advart meg om at de kan starte med sjenerende bønnerop når som helst. Og de ropene kan tiltrekke seg terrorister, faktisk.»

Bedre å forby bønnerop og alt det skrekkelige som følger med det, en gang for alle! Disse som driver med bønnerop er ikke norske i hjertet og de lager en fryktelig  larm. Og hvem vet hva de skjuler bak de fromme smilene?

«Nå er jeg trygt hjemme igjen, gudskjelov, og når jeg av og til våkner av at natt-toget dundrer forbi midt på natten, trekker jeg et lettelsens sukk: Det er  gudskjelov ikke terrorister eller bønnerop, det er bare NSB!»

Hele innlegget er ironi. Jeg elsker Tyrkia, om noen skulle være i det minste tvil. 

Les også: Er det trygt å reise til Tyrkia?

Les også: Brev til Sylvi Listhaug ga overveldende respons

Les også: Skal vi danse i Kemer?