Annonse

erotisk julekalender sinful

Dropp rundvasken før jul, dyre siste-liten-gaver og 7 slag med kaker. I år er det erotisk julekalender som gjelder. Tør du overraske din kjære med denne i adventstiden – eller en erotisk julegave under juletreet?  🙂

 

Jeg starter med en innrømmelse: Jeg er sjenert og nattbordskuffen min renner ikke over av sexleketøy. Jeg er ordentlig og liker ikke griseprat. Likevel er det med en viss pirring jeg for første gang tester en erotisk julekalender.

Julekalender minner meg om fyrstikkesker:

Det er ikke fordi kalenderne i mitt liv var brennende hete og at lidenskapen tok fyr, men fordi min mor limte sammen 24 fyrstikkesker som hun puttet små gaver eller lapper oppi. På en lapp kunne det for eksempel stå: «Du får velge en middag.» Det var pedagogisk og greit.

Julekalendere minner meg også om stress. Og sjokolade:

Jeg var alene med to barn og jeg var for sliten til å kjøpe og pakke inn 48 gaver. Min eksmann trådte til med hjemmelagede kalendere til meg og barna – når han var frisk. Det var adhoc-kalendere med  nisser, søtsaker og glitter hvor vi aldri visste om vi fikk gaver fra 1-10 desember eller fra 12-24. For han kunne plutselig forsvinne og gavene med ham. I frykt for at gavene til barna skulle stoppe opp 11. desember plusset jeg på med sjokoladekalendere så de ikke skulle bli lei seg. Sønnen spiste opp alt på en gang mens datteren sparte som en helt.

Erotisk gave på julaften 

Barna ble større og kalendergavene opphørte. Jeg feiret advent med store fat med klementiner og ferdig-pepperkaker. Og hjemmelaget glühwein.  En jul fikk jeg en erotisk gave: Kjæresten lo så han skrek da jeg måtte pakke opp en rosa vibrator med ører mens barna så på. Jeg syntes det var pinlig. Den var langt større og mer prangende enn den lille søte lommevibratoren jeg kjøpte da vi var på tur sammen i Amsterdam.  

Lov å kose seg

Jeg skulle bare ledd med og blitt glad. Beilere som leverer erotiske gaver på døren står ikke i kø. Dessuten jobbet han i nordsjøen og tanken bak var sikkert at jeg måtte ha noe å kose med meg når han var borte. 

Sikkerhet og nytelse

Siden har jeg vært opptatt av vin og musikk for hygge og kondomer og glidemiddel for sikkerhet og mer nytelse. En viktig sak!

Piff off samlivet i julestria

Men nå har jeg fått en ny sexy sjanse. Sinful vil sende meg en erotisk julekalender som jeg skal få teste ut. Og det er ikke engang desember ennå.

Bare få dager etter, blir den stilfulle kalenderen levert – på døren.

Mindre baking – mer sex

Jeg er positivt overrasket: Denne lekre kalenderen må jo virkelig piffe opp samlivet i julestria, tenker jeg. «Bak mindre – ha mer sex, kunne overskriften være.»

 

 

Føles grådig

Nå gjør jeg som sønnen min engang gjorde, åpner alle lukene samtidig. Det føles grådig, men jeg har nå engang fått den for å teste den ut. For ordens skyld; ingen har bedt meg om å skryte den opp i skyene, jeg gjør som jeg vil. 

Stringtruse med perler

Sexleketøy, erotisk tilbehør og soft bondage-produkter til ham, henne og til par, lover Sinful og skuffer ikke.

Uten å røpe for mye om innholdet, kan jeg si at det er mange små, søte overraskelser for henne. En stringtruse med perler faller i smak. Og en catsuit, når skal jeg bruke den? Vaginakuler? Nyttig! Erotiske kort og terninger? Spennende. Maser noen om at jeg skal iføre meg noe sexy, er det full turnoff, men er det jeg som bestemmer, kan jeg iføre meg nesten hva det skulle være. Kanskje det byr seg et erotisk party engang. Det er lov å drømme seg bort. Det til HAM, får være hemmelig.

Følger med bruksanvisning og batterier

Jeg liker at det følger med batterier til utstyret. Jeg liker også at det følger med et vannbasert glidemiddel, perfekt for leketøy.

Inspirasjonshefte med tips og guides

Noen gaver er jeg usikker på hva er, og heldigvis følger det med en liten konvolutt med hver ting som forklarer hva det er og hvordan det brukes. Inkludert er også et inspirasjonshefte hvor du åpner luker for hver dag og får tips til hvordan du kan nyte dagens overraskelse.

Forførende tanke

Jeg legger alle gavene tilbake i hver sin luke. Nå skal jeg glemme hva jeg har sett og bli overrasket når jeg 1. desember starter på scratch. Skjønt noe husker jeg: Jeg lurer på hvem som skal få lov å se meg i den catsuiten og den trusen med perler? En forførende tanke.

Jeg tror det er en jeg setter høyt – nemlig meg selv. 😉 

Ps: Sinful selger ikke erotisk julekalender til single. Men her er det så mye for henne at kvinner trygt kan kjøpe den og gi mannetingene til en beiler  Er du alene kan du evt. skeie ut med noe annet fint fra Sinful, som en kraftig vibrator. Har du sett “Sex and the City” har du kanskje hørt om berømte  Magic Wands, som ble laget til kroppsmassasje – og derfor gir kraftfull massasje. Så effektiv at det nesten loves orgasmegaranti!

Eller noe annet erotisk (om du er mann). Valgmulighetene er mange. 

Lykke til. 

Kos deg, og kom gjerne med innspill.

Les også: 7 enkle og deilige tips: Slik får du mer sexlyst

Les også: Til deg som tenker på linjene: Slik lager du en sunn julekalender – med få kalorier. Les bloggen her.