Annonse

The Well spa

For de fleste kribler det litt ekstra i kroppen når de bader nakne på The Well. Sauna og en drink i baren på nakenspaet gjør mange mykere og i bedre humør. Men søndag  23. april 23 smalt det for to hotellgjester: De skadet en person. Politiet leter etter gjerningsmennene.

Foto: The Well

Saken er oppdatert 27.4.23

Kuttet vekteren med glassbiter

De fleste blir glade av nakenbad og sauna på spaet The Well. Men ikke alle. Nylig klikket det for to hotellgjester. De var så høylydte og ufine at andre gjester klaget. Da vekteren ba dem dra, ble de rasende og kastet en vase på ham. Deretter skal de ha kuttet ham opp med glass-skårene. Vekteren er sendt til sykehuset A-hus med kuttskader.

– De to gjerningspersonene har forlatt hotellet, formidlet politiet i Øst på Twitter sent søndag kveld. Det var VG som først omtalte saken.

Uønsket på spahotellet The Well

Personene var uønsket på hotellet og skal ha gått på rommet for å pakke. Da oppsto det en konfrontasjon. Det skal ha blitt kastet en vase mot vekteren. Deretter skal det ha blitt brukt deler fra denne vasen til å påføre vekteren kuttskadene. Dette opplyste operasjonsleder Terje Skaftnes i Øst politidistrikt til NTB.

Hotellet og nakenspaet ligger på Sofiemyr sør for Oslo, 4 kilometer fra mitt hjemsted.

God bedring til mannen som ble skadet

Jeg har hilst på flere vektere på naken-spaet The Well. De har virket stille og rolige – og ikke som noen som oppildner til kamp. En var ny i jobben og litt usikker. Han ble lært opp av to dresskledde menn. Jeg ønsket den unge, hyggelige vekteren velkommen og lykke til. Det er fælt å lese om at en av The Wells vektere ble slått ned. Ingen fortjener å bli trakassert på jobben eller utsatt for vold. Jeg ønsker riktig god bedring.

naken the Well badetøy
naken the Well badetøy

Nakenregler er populære å lese om 

Vold er ikke daglig kost på spaet på Kolbotn. Her pleier vi å kose oss, diskutere nakenreglene, le og ha det gøy sammen på badsturitualene og i isbadet:  Smilet sitter løst hos de fleste.

Må jeg bade naken?

Selv er jeg medlem og skriver om The Well på bloggen: «Må jeg bade naken eller kan jeg ha på meg tøy!» er noe mange lurer på.  Dette har jeg skrevet om og fått mange kommentarer på. Et kyss i boblebadet  tiltrakk seg også mange lesere.

Kan bli kastet ut på livstid

Det jeg tror er at det kan bli vel mye alkohol for enkelte, ikke bare i nakenbaren, men for de som tar inn på The Well-hotellet. Da kan folks adferd endre seg. Det er kanskje en grunn til at The Well nylig strammet inn trivselsreglene: Er du ufin, kranglete eller driver med noe seksuelt på spaet, kan du bli neket adgang ut på livstid. Det spørs nå om neste spa-besøk ryker for de sinte hotellgjestene på rømmen.

Siste nytt – gjerningsmennene arrestert

Politiet visste hvem personene var. Det var noen de hadde vært i kontakt med tidligere. Tirsdag fant politiet de to kranglefantene på et hotell i Lørenskog. De to er nå arrestert. Kilde: Romerikes blad

Har du opplevd noe ugreit på nakenspa?

Naken på The Well: Kan du bade med tøy? Slik taklet jeg nakensjokket