Annonse

bursdag bursdagshilsener

Jeg har angst for bursdager uten en plan. Her er noen tips til en gladere  og mer kreativ feiring.   

 1. Bestill en massasje på Lets´Deal. Jeg fikk 75 minutter klassisk massasje/oljemassasje for 499 kroner. En god deal. Stedet var CE Beauty & Wellness  på Majorstuen. En nydelig massør fra Thailand har startet opp i Josefinesgate i flotte lokaler. De hadde kun ledig kl 09.00 på morgenen, så det ble en tidlig start på bursdagen. Dette trengte jeg. Innehaveren fortalte meg at massasjebenken med varme og lyslampen i taket var importert fra Dubai. Massasjeoljen duftet vanilje og kokos.
 2. Vandre gjennom vår-Oslo. Jeg spaserte ned til Oslo City gjennom Slottsparken og Karl Johan. På veien kikket jeg innom Steen&Strøm og Zara. En fin morgentur.
 3. Fresht morgenfjes med Kicks. Jeg var heldig og fikk lagt morgenmakeup hos Kicks uten å betale noe. Damen ga tips til moden hud. Jeg kjøpte med et produkt; en gullglitter-øyemakeup som hun la på lokket. «Du kler det,» sa hun. Det passet bra, for jeg er glad i litt glitter. Merk at time til makeup bør bestilles i forkant.
 4. Kaffe og vaffel. Jeg elsker nystekt vaffel med bringebærsyltetøy.  Starbucks var neste stopp. Der takket jeg for bursdagshilsener på Facebook. Jeg fikk overveldende mange hyggelige hilsener fra kjente og ukjente. Det varmer mitt vaffelhjerte. Tusen takk.
 5. Bursdags-håret i boks: Frisører gjør meg alltid glad. De får slitt eller tørt hår til å se superfresht ut. En speedstyling hos Sayso kostet 349. Jeg ønsket litt krøller og hun laget en avslappet beach-look som jeg likte godt. Frisøren sa det bare var å komme innom om jeg trengte mer spray eller tørrshampoo i løpet av kvelden. De ønsker å gi litt ekstra til kundene.
 6. Ny kjole fra Bikbok. Jeg kjøpte en rød, langermet kort kjole, perfekt for bursdagsfølelsen. Den sto godt til de røde Gabor-skoene fra Zalando. Kjolen var vel utringet og under har jeg en liten brun/hvit topp kjøpt på samme sted. 
 7. Skjerf fra Accessorize: Oslo-vinden var kald og ikke bestilt. Skjerfet kom godt med i løpet av dagen; for det blåste friskt. Eller som en venninne sa; Tine i vinden!
 8. Venn på dagtid: Jeg møtte en venn som har tid på dagtid. Han stilte med presang; en god flaske rødvin. Hva mer trenger man?
 9. Lunsj på Egon. Egon ved Oslo S er populært på dagtid. Her var det nesten fullt, men vi fikk bord i 2. etasje med utsikt over Karl Johan. Ellers er Olivia et ok valg, om du ikke vil ha noe mer eksotisk, f.eks på Grønland.
 10. Tur fra operaen – til Aker Brygge. Det er godt å gå!
 11. Signaturdrink på MARLOW Oslo. Er det bursdag, så er det bursdag. Jeg unnet meg en drink her i solen. Pornstar Martini. Det er en sexy drink bestående blant annet av vodka og pasjonsfrukt og med en shot champagne ved siden av. Restauranten var stilig innredet, er den nyoppusset?
 12. Show på Latter. Dette var spontant og bestilt via nett. En artig seanse med ulike komikere, noen morsommere enn andre. Jeg fikk plass ytterst på en benk med gutter fra Sunnfjord, og kunne godt tenkt meg litt mer plass. Men man kan jo ikke klage over å ha så mange menn ved siden av seg? Han nærmest meg hadde fått jobb i Oslo og de andre var på besøk. Ellers likte jeg showet godt. Særlig sistemann var god. Han snakket om dårlig barne-TV, noe vi alle har minner om.

Les også: 10 tips: Slik kan du takke for bursdagshilsener! 🙂

Les også: Dette er slik folk finner Helsetine i følge Google Analytics: Takk for bursdagshilsener!

Les også: Tips og ideer til fødselsdag i korona-tider: Takk for alle bursdagshilsener!

Les også: Om å ha bursdag på Facebook

Bli mer som Pippi Langstrømpe: Lev livet gladere!