Annonse

10 tips: Slik kan du takk for bursdagshilsener

Nytt om Google analytics og SEO: Jeg har skrevet meg svett og varm i jakten på det mest perfekte blogginnlegget. Men grunnen til at folk finner meg på google, er en liten tekst hvor jeg takker for bursdagshilsener.

Her er 10 blogger som gjør at folk finner Helsetine på google: 

1.Den bloggen folk leser om dagen er en fortelling om hvordan jeg fikk bot på toget, og hvordan jeg gikk frem for å klage. Den er ny og jeg har promotert den for en liten sum hos Facebook.

Slik unngår du bot: Gebyr på toget? Det er lov å klage!

2.Men den bloggen jeg aldri har verken promotert eller delt – en liten blogg hvor jeg takker for bursdagshilsener, er fortsatt den bloggen folk finner meg på når de søker på google.

10 tips: Slik kan du takke for bursdagshilsener! 🙂

3.Samliv er interessant for folk, og igjen forteller Google analytics meg at knep om hvordan du blir en bedre kjæreste, får høy score når folk leter på google.

Lær deg knepene: Slik blir du en bedre kjæreste!

4.Mange har pusset opp i coronatiden. Kanskje er det derfor en eldre blogg om å pusse opp på lavbudsjett, har blitt synlig igjen for leserne.

Pusse opp på lavbudsjett? Her er 5 gode tips

 

5.Folk har også søkt opp og lest en blogg jeg ennå ikke har delt på FB og sosiale medier – tips i coronatid om hvordan du kan gå utenfor strekene.

Tips i coronatid: Ikke vær som alle andre: Våg å tegne utenfor strekene

6.Sykdom er interessant: Da jeg fikk frozen shoulder for noen år siden, skrev jeg en rekke blogger om tilstanden som er svært langvarig og smertefull. Bloggen fakta og myter om frossen skulder, er fortsatt mye søkt opp på google.

Fakta og myter om frossen skulder

7.Også en ny blogg om Iram som tilbyr skjønnhetsbehandlinger, kommer med på listen. Hun tilbyr blant annet å fjerne sinnarynken med botox. 

http://helsetine.no/sliten-og-torr-hud-i-coronatider-slik-blir-du-naturlig-fresh-i-sommer/

8.Mange er innom min kategori på bloggen helse. Helse er alltid populært.  At Ari Behn tok livet sitt, er noe folk fortsatt vil lese om. Jeg blogget om begravelsen.

Ari Behn tok livet sitt. Det er bare trist som faen

9.En morsom helseblogg om at jeg ble jaget fra stranda av coronabestemor, er også noe som faller i smak. Vi trenger litt humor denne rare sommeren 2020.

Jaget fra stranda av coronabestemor: Hold deg unna meg!

10.At jeg skrev om nakensjokk på The Well, er også noe folk får med seg nå de googler.

Naken på The Well: Kan du bade med tøy? Slik taklet jeg nakensjokket

 

Hva vil du lese om neste gang? Kom gjerne med tips. Du kan også være gjesteskribent på helsetine og jeg skriver content marketing mot betaling. Kontakt meg på tinecec@gmail.com for business-deals og leserinnlegg. God sommer. 🙂