Annonse

Komiker-frue reklamerer for gele-lakk du kan gjøre selv hjemme. Jeg slår tvertimot et slag for gele-lakken du slipper å gjøre selv hjemme. Hos Dina på Beauty Nails Vinterbro er det proft, rimelig og vennlig og du får en hyggelig prat på kjøpet – noe man ikke skal undervurdere! Her er alle temaer lov, og hun svarer, lytter og gir råd. 🙂

Neglelakk funker best i salong

Hvem vil sitte å slite med denne gele-lakken hjemme selv? Hvorfor må jeg investere i herdelampe til flere tusen spenn, dyr neglelakk, aceton og drive med selvmanikyr? Jeg kommer bare til å kløne det til.

Den ene gangen jeg prøvde å fjerne gel-lakken hjemme med sterke midler kjøpt i en neglesalong, ødela jeg parketten. Parketten likte ikke aceton! Så, aldri mer. Lakken sitter som støpt og er ikke lett å få av. Det gjør proffe negldesigner bedre. De gjør en god jobb og fortjener trofaste kunder som spanderer noen kroner på å  fikse neglene.

Dina er rimelig og bra

I dag var jeg hos Dina på Vinterbro senter og ba henne finne på noe kult til Valentines-dagen. Slik ble resultatet: Dina har tilbud i disse dager og jeg betalte bare 350 for hele jobben, noe som er veldig bra pris. Det koster ofte det dobbelte. Gele-lakk som dette sitter i 3 uker og mer, det er det som er det geniale.

Tror du jeg hadde fått til dette selv? Neppe. Du ser neglene står i stil med tilbehøret til vaffelen også. Jeg synes vaffelen smaker best fersk og varm slik som dette og med syltetøy og rømme i to skåler ved siden av. Smoothien på Jordbærpikene er det sunne alibiet. Jeg skal snart ta en ny treningstime, og da forsvinner denne vaffelen fort igjen. 😉

Neglelakken som ødela parketten var forresten på tærne: På tærne holder det med vanlig lakk, mens på hendene er det kun shellac-negler som funker, enten du støper de lenger eller legger lakken over dine egne som jeg gjør. Lykke til. 🙂

Her er komiker-frues innlegg, det er vel sponset? 😉

Les også: Korte negler med lakk er fresht

Les også: Freshe negler i en fei

Les også: 5 tips til friske føtter i en fei!

http://www.komikerfrue.no/2012/10/24/endelig-gele-lakk-du-kan-gjore-selv-hjemme/