Annonse

dating Norge tips

Jeg er snill og tålmodig, men det betyr ikke at jeg trenger å bruke tid med negative mennesker som kun er opptatt av seg selv. Hvilke dårlige opplevelser har du fra dating-livet? Her er 10 tips til hva du ikke bør gjøre. Trenger du gode råd: Les her.

  1. Si at du kan betale middagen, men at hun i fremtiden må betale for seg selv. «Jeg for meg, du for deg.» Etter at du har betalt middagen, sier du at nå skylder hun deg 5 øl. Gjenta det med et lidende ansiktsuttrykk slik at hun virkelig forstår det.
  2. Fortsett å snakke om økonomi, si du har brukt for mye penger i det siste, at du har dårlig råd og ikke vil ha et forhold hvor du må punge ut og at eneste grunnen til at du har råd til denne daten er at du har solgt noen gamle CDer.
  3. Hold en tirade mot eksen! Fortell hvor vanskelig og lite sosial eksen er. Klag over at hun aldri ringer når hun har med barnet ditt på ferie. Ignorer daten din totalt og snakk om hvor mye du savner barnet som du sjelden får møte og hvor dyrt det er å dele på utgiftene til barnehage (lusne 2000 kr måneden).
  4. Fortsett å snakke ned eksen og fortell samtidig at du vanner planter for henne mens hun er på ferie. Legg til at nå vandrer dere i «mors» nærområde og at det er ganske fint der.
  5. Når dere handler inn til picnicen på en øy i Oslo-fjorden, si» jeg fant en flaske vann til meg selv. Ville du også ha vann?»
  6. Fortell at det ble mye drikking etter samlivsbruddet for å kompensere og at det fortsatt blir mye drikking med kompiser, men at du nå prøver å trappe ned og har forsøkt deg på Clausthaler.
  7. Når hun smiler til noen morsomme folk i ferjekøen, utbryt «det var da voldsomt så opptatt du er av utlendinger!? Jeg har fått nok av dem på Grønland. Forrige gang jeg så slik ungdom ble jeg ranet!» Legg til at du savner norsk kultur!
  8. Nå dere kommer i land på Hovedøya, si du har sett bilder av daten på Facebook hvor hun er sammen med yngre mennesker og at du ikke liker det. Vis stor skepsis og sjalusi og spill forurettet.
  9. Når hun tar til motmæle og sier du får skjerpe deg og spør hva som er galt, sett opp en sint mine – si «dette gidder jeg ikke» – riv med deg posen med baguetter og snacks, stikk av og la daten bli igjen alene på øya.
  10. Forvent ikke å høre fra henne igjen.

Gode råd om datinglivet? Klikk deg inn her.

Ps. Dette er faktisk en sann historie. Jeg har opplevd de utroligste ting på date, men denne storyen tok kaka.  Det er utrolig nok mange menn som tror du gidder å sitte der og høre deg klage på eksen din i timesvis, samtidig som de verken er snille eller galante eller interessert i dama som sitter der og bruker tid på dem! Andre menn sender  penisbilder og chatter om at de er kåte før du engang har møtt dem! Eller de blokkerer deg fordi de er fornærmet over at du ikke har svart på Sukker innen en time. Det er mye rart der ute og lett å trå feil.

Heldigvis finnes det så mange hyggelige mennesker man heller kan bruke tid på. Forøvrig lar jeg ingen ødelegge en god stranddag, så jeg chillet på øya alene – uten mat: Daten stakk nemlig av med min kylling halal baguette.

Han trengte tydeligvis to baguetter; eller trolig løste han inn min i en norsk ola-matpakke.

«Men jeg overlevde på vin og en liten kurv med moreller.»

Forresten like greit at han stakk. Han passer nok ikke med en badenymfe som meg. I tillegg til alt det andre som var galt, fortalte han nemlig at han brukte en time på å komme seg ut i vannet! For meg tar det et par minutter… 😉 

Dårlige erfaringer fra dating-livet? Fortell – og hold ut.

Innlegget er sponset av datingnorge.no

Les også: How to ruin your date (Huffington post)

Les også: Fleip eller fakta? 14 myter om sommerferie

Les også: Det handler ikke om sommerkroppen, men om sommertoppen!

Les også: Visit Follo: Velkommen, sommer!

Les også: Friday Night Lounge på The Well; festen som uteble

Varm klem