Annonse

Mens vi alle venter på resultatet av Petter Northugs blodprøve, har Se og Hør i dag en avslørende nyhet: Skistjernen (34) har en ny kvinne i sitt liv som hjelp og trøst etter at han ble tatt for råkjøring av politiet.

Denne kvinnen skal i følge Se og Hør være Tone Damlis bestevenninne,  Hedda Skoug (36).  Hedda er kjendisstylist og har selv vært gjennom et vondt brudd for en tid tilbake. Hun er 36 og har tre barn fra to tidligere forhold. 

Hedda har bloggen Fashioncherry.

I sommer har Tones venninne og stylist i følge bladet delt flere bilder med Petter på sin Instagram-profil.   Til bladet sier hun bare «ingen kommentar» mens Petter sier til Se og Hør at Hedda er en super jente. De to skal ha vært gode venner en stund, og har funnet tonen i det bladet kaller «en gryende romanse.» I skrivende stund er bildene med Petter fjernet fra Heddas Instagram-side.

Trenger hjelp etter russkandalen

Petter hadde vært instruktør på en sommerskiskole for barn i Trysil da han for få uker siden ble stoppet av en UP-patrulje på E6 i Ullensaker. Han ble målt til 168 km/t i en 110-sone. Politiet fattet mistanke om ruspåvirket kjøring. Det ble derfor tatt både spyttprøve og blodprøve. På Northugs mobil ble det også funnet en video som viser at han kjører over 200 kilometer i timen i en 80-sone. Politiet fant  kokain hjemme hos den tidligere skistjernen.  Northug har selv avvist at han var ruspåvirket under kjøringen, men forklarte på en pressekonferanse forrige uke at han har et omfattende rusproblem.

Sto frem som narkoman

– Jeg innser at jeg trenger profesjonell hjelp og er glad for at Olympiatoppen har stablet et opplegg som involverer psykologer og medisinsk personell, sa 34-åringen.

Under pressekonferansen sto Petter Northug  frem som narkoman for hele Norge. Han sa han hadde festet intenst i lengre tid og mistet kontrollen over rusforbruket.

Ekte eller skuespill?

Det var en svært oppsiktsvekkende og rørende  pressekonferanse,  skjønt noen har kalt seansen et velregissert skuespill og sier at alle visste om problemene hans fra før. Det skal ha versert intime bilder av Northug i pressen tatt på ville fester. Northug sier at han ikke har sett disse bildene selv. Petter har de siste årene bodd på Oslos beste vestkant, Frogner. Også Hedda har tilhold i Oslo.

Spyttprøve kan være negativ

Nortug har avgitt en positiv spyttprøve, men i følge forskning viser en slik spyttprøve negativt resultat for rus i rundt 87,1  tilfeller Ifølgehttps://www.dagbladet.no/sport/varsler-northug-svar-denne-uka/72798888 NRK. Northug selv har  hevdet at han ikke brukte kokain den dagen han kjørte, kun på festen før oppdraget i Trysil.

Onsdag 2. september ble det klart at blodprøven ikke viser inntak verken av alkohol, eller narkotika. Petter Northug er lettet.  Det er spesielt at politiet siktet ham for kjøring i ruspåvirket tilstand før blodprøven var analysert. Hva tenker du om dette?

Skistjernen skal ha rømt hjem til sin far i Mosvik etter skandalen. Hvor han er akkurat nå, vites ikke. Men i dag er det hakket lettere å være Petter… Skjønt tiltalen om råkjøring og oppbevaring av narkotika opprettholdes.

Også i 2014 var Petter Northug knyttet til en stor skandale. Da kjørte han sin Audi A7 rett inn i motorvernet i en rundkjøring  i alkoholpåvirket tilstand. Han mistet lappen i fem år og sonet med fotlenke.

Han er et menneske som oss andre

Jeg synes Esten Sæther snakker bra om dette nå. Petter er på mange måter en eventyrfigur i idretten. Vi må slutte å se på ham som et «forbilde.» Dette med heltedyrking er farlig. La ham slippe det. Han er et menneske som faller som oss andre. Det viktigste nå er at han får det bra. Han trenger struktur på hverdagen. https://www.dagbladet.no/video/se-na-siste-nytt/Qkm3wPI9

Sjokkerende nyhet om Petter Northug: Vi gjør alle feil!

Jeg har vondt av Therese Johaug. Hun fikk altfor hard straff!

Tone Damli opplevde et brutalt samlivsbrudd; og alle hatet det!