Annonse

Alltid gøy med salg: Jeg fikk orden på håret hos HairShop og var en liten tur innom Match. Der skulle jeg egentlig ikke ha noe, men falt for rød og blå blonder på 70 prosent salg. Jeg prøvde blusene i begge farger og endte opp med begge to. De var satt ned til kr 149 og jeg fikk to nye bluser til under 300 kroner. Ikke verst!

Han som sto i kassa likte at jeg kjøpte salgsvaren i to ulike farger – de passer til så mye og da kan du bruke de til alt, sa han! Så da vet dere hva jeg kommer til å gå i utover våren. Jeg liker godt rødt, men denne gangen syntes jeg den blå blusen kom mest til sin rett. Enig?

«Blondes have more fun med blonder!»

.

Les også: Black Friday: Jeg kjøpte ny julekjole til kr 49,-

Les også: Nye bukser: Skyllemiddel ødelegger stretchen i jeansene!

Les også: Shout-out! Jeg prøver sexy klær fra klesskapet for å få flere lesere

Les også: Derfor kjøper jeg treningsklær på nettet

Les også: Hvilken kjole skal jeg velge?