Annonse

Haddy Njie 17. mai

Etter den tøffe tiden skulle Giskes samboer Haddy Njie blomstre på NRK-skjermen som programleder for 17. mai-sendingen. Nå er alt avlyst. Haddy pryder flere ukebladforsider denne uken hvor hun bedyrer hvor mye hun savner Trond og datteren Maria når hun er på jobb.

Fra nedtur til nedtur

TV-sendingen til 2,5 millioner er avlyst! Dette skriver Dagens Næringsliv. Det går fra  nedtur til nedtur for Haddy Njie som har hatt en tøff tid som samboer til Norges mest omtalte skandalemann for tiden, Trond Giske.

Trond ble felt i flere Metoo-saker, men Haddy sto last og brast ved mannens side og gikk også hardt ut mot Jonas Gahr Støre i et åpent brev til pressen. Trond måtte gå av som nestleder i Arbeiderpartiet.

Nå skulle Haddy vise seg frem som programleder for det prestisjetunge 17-mai-programmet, men på grunn av at NRK-ansatte streiker, møter Haddy stengt dør og seerne svarte skjermer. Dette er trist.

Hun hadde fortjent og trengt en skikkelig opptur etter en tøff tid på hjemmebane.

Haddy: «Endelig en 17. mai i bunad.»

Det er ikke første gang den rutinerte programlederen har fått i oppgave å lese sendingen nasjonaldagen. I 2014 skrev hun selv på sin Facebookside: «Og endelig en 17. mai i bunad.»

Les saken om Haddys 17. mai på NRK her. 

Fant kjærligheten i 2014

Året 2014 var det året alt skjedde for Haddy. Hun ledet ikke bare 17. mai sendingen for NRK i jubileumsåret, men også  TV-aksjonen og sommeren 2014 kom det frem at hun hadde funnet kjærligheten med Trond Giske.

Da hadde hun lagt en tøff tid bak seg, noe hun var åpen om i flere medier. Etter dette har Haddy fått samboer og barn og opptrådt i les Miserables.

Tragisk for medie-Norge

At NRK avlyser 17 mai er ikke bare tragisk for Haddy – men for hele kanalen og for medie-Norge som opplever tøffe tider om dagen. Les om hvorfor 1700 NRK-journalister streiker her. Medarbeiderne hevder de får dårligere lønn en andre kolleger i pressen og forhandlingene har brutt sammen.

Fredrik Solvang? Hva faen skjer? 

Etter at denne bloggen ble postet, har NRK snudd og vil kjøre en amputert sending 17. mai: Her benytter de seg av Haddy, som ikke er organisert i Norsk Journalistlag (hvorfor ikke, Haddy???) , mens Noban Mubashir ikke får delta fordi han har vært flink – og organisert seg i fagforeningen.

NRKs debattleder Fredrik Solvang er forbanna på NRK som bryter streiken på denne måten. HVA FAEN!! WTF? spør han.

Hva synes du om at NRK driver streikebryteri og kjører sending likevel?

Mine lesere reagerer kraftig og sier ingen privatpraktiserende trikkefører eller buss-sjåfører hadde tatt med seg passasjererer om kollegene var tatt ut i streik. Men i følge NJs tillitsvalgte, Toralf Sandåker har NRK retten på sin side, all den tid de bruker uorganiserte medarbeidere og de i tillegg har en kontrakt hvor det står at de skal utføre jobben 17. mai.

Les sak om den amputerte sendingen her:

https://www.vg.no/…/streikerammede-nrk-kjoerer-amputert…

Haddy skulle ledet TV-sendingen sammen med Dennis Vareide og Noman Mubashir: Nå kjører Haddy og Dennis amputert kun fra Oslo, og uten programleder som skulle binde sendingen sammen.

Les også min tidligere bloggsaker om den turbulente tiden for Haddy og Trond:

Giskes samboer: Jeg støtter deg enten du blir eller går!

Giske: Ta vare på familien og kutt ut drikkingen!

Haddy Njie: Tøft gjort at du forsvarer mannen din med nebb og klør!

Man blogger ikke ustraffet om Trond Giske!