Annonse

Ridderhallen-treft Scotsman dans

«Brune Scotsman er blitt rene se og bli sett-stedet! Dette må du skrive på bloggen,» ivrer en venninne. Vi er på Ridderhallen-treff, et av få events hvor det er mulig å danse.

Dansestedene vi elsket i Oslo er borte, alle som en.

Selv vanket jeg på lokale steder som Karjolen og Borgerhallen i sin tid. Senere ble det Ridderhallen og Smuget i Oslo,  av og til Barock. Stedene jeg nevner er borte alle som en. Også Bar1 på Aker Brygge. Og  3Brødre på Egertorget. Borte vekk den også.

Kun spise seg fete – ikke røre dansefoten

Vil Oslo-folk kun spise og drikke seg fete på byen, ikke danse? Selv danser jeg zumba med damene, ellers hadde det ikke blitt mye trim!

Latino et alternativ

Under pandemien ble det enda verre, og vi kunne ikke mingle i baren eller røre oss fra bordet. Nå er alt åpent igjen. En må likevel til latino-steder for å oppleve skikkelig dans, og der må du ofte ha med en partner.

Fra brun pub til hotspot i Oslo

Men Ridderhallen-treff på Scotsman funket fint. Stedet er virkelig oppgradert, og det var mye folk og hæla i taket i 3 etasjer. Treffet var i øverste etasje, med eget band og bar. Her fikk folk virkelig svingt seg. Bortsett fra for få sitteplasser, var eventet vellykket. I første etasje var det også mye yngre og i følge min venninne rene hip-hop-feelingen. Vi dro innom pianobaren Sir Winston på vei hjem; et av få steder du fortsatt kan ta noen dansetrinn.

Vi gleder oss til neste gang vi kan svinge dansefoten.

Les mer om alle dansestedene i Oslo som folk savner.  

Gøy trim og nye impulser i høst? 10 grunner til å elske salsa

Isbad, bokskriving, garasjedans og kamp for frihet: 2021 ga meg mulighet til å vise nye talenter

Singelmingel med besvær i coronatider: Forbudt med kyss, klapp og klem!

Farge-Dagny med appell på Oslo Design Fair: Vil ha slutt på Norge i sort, hvitt og grått

Utelivet har blitt som et fengsel: Kom deg tilbake til cellen din!