Annonse

Dolores Cahill sensur

Viktig medisinsk informasjon blir sensurert på Facebook! Siden 10. desember har siden min Helsetine på Facebook vært underlagt restriksjoner: Jeg kan ikke invitere venner og annonsere og siden blir vist til færre. Grunnen er at jeg har delt helsetips fra en anerkjent forsker. Fakenews – i følge Facebooks falske faktasjekkere.

Dyp og sjokkerende sensur

Vi lever i en tid med dyp og sjokkerende urettferdig sensur. Internasjonale eksperter med opptil 40 års erfaring og doktorgrader blir bannet og utestengt fra Facebook og YouTube. Enkelte av fagpersonene har blitt sparket på dagen fra ledende stillinger og posisjoner – uten grunn! Alle vanlige regler synes å være tilsidesatt av pandemien covid-19 – en pandemi mange mener er tatt helt ut av proporsjoner og som i følge ledende forskere forlengst har brent ut.

Hvorfor blir anerkjente forskere bannet?

Hvorfor er disse forskerne så truende for globalistene som styrer FB og Youtube? Hvorfor skal de skremmes fra å dele viktige medisinske nyheter? Skal vi ikke få diskutere viruset og få informasjon om å ta vitaminer som vitamin C, D3 og sink?

Deler tips om hvordan få det bedre i coronatid

Selv er jeg en reiseglad helsejournalist og blogger – med masse livserfaring og interesser. Jeg skriver om alt fra isbading til spa og velvære, reiser, psykologi og samfunn og er opptatt av å hjelpe og holde motet oppe  hos folk i disse langvarige coronatider. Jeg har delt en rekke tips til hvordan man kan komme i bedre form, unngå å bli deprimert og få det bedre. Om aktiviteter.

Har ikke delt falsk informasjon – det er løgn

Ingenting av dette fanger Facebooks interesse. Men da jeg før jul delte viktig informasjon fra internasjonale leger og jurister om corona og vaksiner, smalt det fra FB. På dagen ble min side Helsetine på FB underlagt strenge restriksjoner. Falske faktasjekkere påsto rett ut at jeg gjentatte ganger hadde delt falsk informasjon.  FBs faktasjekkere er nemlig vanlige lesere uten NOEN form for kompetanse innen jus og helse. Se bare her.

At jeg har delt fakenews medfører ikke riktighet. Jeg lar meg ikke skremme. Jeg har klaget inn saken til FB og bedt om å få mine rettigheter tilbake: De har ikke svart meg!

Vanskelig å komme i kontakt med Facebook

Det å komme i kontakt med FB-teamet er ekstra vanskelig nå i coronatider. Chatten jeg forsøkte for businesskunder, virker ikke. Jeg har likevel klart å finne både mailadresser og andre måter å henvende meg til FB på. Men altså uten svar foreløpig.

Er nok på kanten…

«Det er nok på kanten det du har delt,» sier folk som ikke aner hva som foregår. Når jeg viser videoen der leger i World Doctors Alliance snakker åpent om pandemien, blir de bleke: De ser jo at dette er dyktige, anerkjente fagfolk med grundig erfaring – og ikke konspirasjonsteoretikere. Men av en eller annen grunn er det ikke slike sannheter som skal ut til folket og verden. Viktig medisinsk informasjon som kan hjelpe vanlige mennesker, blir underslått.

Hva galt har jeg gjort?

Nå synes jeg det er på tide med et svar: Hva galt har jeg egentlig gjort? Hva galt har forsker Dolores Cahill gjort? Det er videoer der hun er frontfigur, som gjør at jeg ikke lenger får invitere venner, bruke annonser og at FB holder siden min nede slik at ikke leserne ser innleggene.

Er en video fra en berømt og anerkjent forsker fakenews? 

Dolores Cahill er fra Irland. Hun er lege og bioforsker og har forsket på immunforsvaret i over 20 år. Dolores er en dyktig fagperson. Hun fremstår empatisk, redelig og svært opptatt av å hjelpe folk til håp og bedre helse. Hun sier at du ikke trenger å være redd og at pandemien ikke var så farlig som vi trodde. At den var over i mai/juni. At avstand og masker ikke er nødvendig. At for å holde deg frisk er det viktig å spise og leve sunt, unngå stress og booste immunsystemet ditt med vitamin C, D3 og sink. Hun mener at ved å droppe lockdown og istedet beskytte gamle og syke og gi de vitaminer sammen med hydroksyklorokin, ville dødsfall vært spart. Hun mener også at det er ulovlig å sette friske folk i karantene.  Dolores og mannen hennes har begge hatt covid-19 og blitt friske igjen.

De som sensurerer må holdes ansvarlig

Sammen med topp-leger og jurister har Dolores dannet The World Freedom Alliance og World Doctors Alliance. Kanskje er de for sterke? Lytter folk til Dolores og ekspertisen, vil ikke folk ta vaksinen, som de skal tjene så mange milliarder kroner på. Er det slik?

«Når leger blir sensurert og nektes å komme med livsviktig informasjon, kan flere mennesker dø. Dette må de som sensurerer, holdes ansvarlig for,» advarer Dolores. Hun advarer også TV-stasjoner og media mot å skape frykt blant barn og eldre på falsk grunnlag. Det kan gjøre folk sykere og mer ensomme.

Stoppet en blogger fra Norge

Uansett kan ikke deling av et par velmente legevideoer være nok til å stoppe en beskjeden blogger og frilans-journalist fra Norge. Nå ber jeg Facebook om å få siden min tilbake slik den var.

SÅ redde for Dolores og meg kan dere umulig være.

Gi meg et svar.

Les også: Toppleger og jurister i World Freedom Alliance; Koronarestriksjonene må stanses!

Les også: Demonstrasjon mot koronarestriksjonene:  Hjelp, jeg skal holde appell

Les også: 11 tips: Unngå å bli syk av coronaviruset: Slik styrker du immunforsvaret!

Les også: Helseguru Kari Jaquesson i strupen på Bent Høie; Helt oppsiktsvekkende!

Dolores Cahill har nå startet sitt eget flyselskap, der folk får fly uten masker. Les mer om Freedom Airway her.