Annonse

World FreedomAlliance
Aaah, det nytter! Et søk på buzzsumo forteller meg at bloggen om World Freedom Alliance topper statistikken. Flere tusen har engasjert seg i den. Takket være mitt eget engasjement, ble min side Helsetine begrenset av FB en stund – men folk deler og liker uansett det viktige budskapet. Tusen takk!
Husk:
– Vi stammer fra vikinger! Vi stammer fra sterke og modige kvinner og menn i små kår som kjempet hardt for at vi skulle være fri og selvstendige. Vil du virkelig gi opp alt dette våre forfedre har banet veien for grunnet et lite virus?
Si nei til restriksjonene. Sammen er vi mange fler enn de som innfører tiltakene.

 

Dedikerte toppleger, vitenskapsfolk og jurister vil stanse coronamarerittet. Nylig dannet de den verdensomspennende gruppen World Freedom Alliance (WFA)  i Stockholm.  De modige fagfolkene vil stanse myndigheter verden over fra å tvangsinnføre koronarestriksjoner og ny, brutal hverdag. De vil også fortelle sannheten om viruset:

Setter egne jobber og karrierer på spill

– Vi får ikke den riktige versjonen av koronasituasjonen av myndigheter og media. Vi blir lurt og utsatt for SCAM, sier fagfolkene som står bak nystartede World Freedom Alliance. De er noen av verdens ledende eksperter på helse og jus..

– Faren for å bli syk av viruset overdrives verden rundt mens sannheten er at viruset er lite og ikke farligere enn  en hard sesonginfluensa. Det tegnes opp skrekkscenarier. Sannheten er at sykehusene står tomme og at nær ingen er syke.

– Vi har ingen pandemi gående. Det er en illusjon!

I følge ekspert-gruppen, er det få i verden som kan så mye om koronaviruset som dem selv: Mange fagfolk lyver fordi de er redde. Selv har de ikke hjerte til å være med å lure folk:

-Ved å fortelle sannheten om viruset setter vi egne karrierer og jobber på spill, sier de. Det tyder på en helhjertet innsats fra hjertet.

De oppfordrer legekolleger over hele verden til å snakke ut: – Tell the truth!

Bakgrunnen for at de dannet World Freedom Alliance er situasjonen verden har havnet i: Vi har ufrivillig fått en såkalt ny normal –  med lockdown, restriksjoner, sensur og overvåking . –  Våre rettigheter er truet, og helt uten grunn! Vi må handle og det haster,  sier gruppen beveget.

Vil stanse de rigide tiltakene og vekke folk

Målet er å stanse de ødeleggende og ulovlige inngrepene i menneskers liv som har ført til så mye lidelse det siste året: Vi har mistet frihet, økonomien er smadret og og folks psykiske helse er skadet, helt uten grunn.

-Folk er redde fordi de er skremt opp av myndighetene. De vet ikke hva som foregår. Det er helt unødvendig og feil å skremme folk på denne måten. Dette er et politisk virus, det er ikke virkelig.  Det står folk bak og manipulerer, og det handler ikke om viruset. De har en annen agenda – å innføre en «reset» av verden og å gi oss en vaksine. Vi vil få til en oppvåkning ved å gå ut som en samlet ekspertgruppe, mot løgnen og bløffen, sier gruppen med innstendighet.

– Den nye normalen må bort. Og vi skal ikke tilbake til den gamle normalen som gjorde denne situasjonen mulig. Vi skal lage en ny normal der folk er frie og der menneskerettigheter ikke blir brutt. Vi må sørge for at dette ALDRI skjer igjen,  sier gruppen optimistisk.

Går til aksjon i København i helgen

Det er ikke prat – men action: 20-22 november har gruppen en stor konferanse i København. 21. november  avholdes et stort folkemøte i den danske hovedstaden. WFA ønsker samarbeid med leger, vitenskapsfolk, advokater, lærere og andre for å få fokus på grunnleggende rettigheter som har forsvunnet det siste året. De vil også samarbeide med politiske partier og starte nye partier.

Vi stammer fra vikinger og sterke forfedre 

-Er ytringsfrihet viktig? Er det viktig å få bestemme over egen kropp? Er det viktig at du og jeg teller som enkeltmennesker? Ja! sier World Freedom Alliance:  De vil styrke oss, slik at vi ikke lenger er redde, men vil kjempe for egen verdi:

– Vi stammer fra vikinger! Vi stammer fra sterke og modige kvinner og menn i små kår som kjempet hardt for at vi skulle være fri og selvstendige. Vil du virkelig gi opp alt dette våre forfedre har banet veien for grunnet et virus? Er du virkelig redd for å bli syk av dette lille viruset?

-Si nei til restriksjonene. Sammen er vi mange fler enn de innfører tiltakene, oppfordrer de.

Vil hjelpe folk å saksøke politikere

World Freedom Alliance vil ha slutt på at politikere og myndigheter tråkker over folks grunnlovsfestede rettigheter.

– Vi må velge politikere og regjeringer som fronter våre rettigheter. De nåværende myndigheter har sviktet, sier president Cahill.  Gruppen vil gi juridisk rådgivning, slik at det blir mulig å reise søksmål mot politikere og andre som har latt være å forsvare voksne og barns rettigheter i unntakstilstanden vi har levd i siden februar/mars.

Maske på barn er mishandling

Et spesielt grovt overtramp er maskebruk på barn ned i 6-årsalder, som nå er obligatorisk på skoler i mange land. – Det er barnemishandling sier WFA. De er oppgitte over den unyttige masketrenden som har bredt seg i hele verden og nærmest blitt en ny «trend.» – Hvorfor bruker du maske? Maske virker ikke og det trengs ikke. Viruset er så lite at om du bruker maske og tror det beskytter deg og andre mot virus så vit at det blir som å hindre en flue å fly gjennom et fotballmål. Det er ikke mulig, sier en av gruppens deltagere.

Snøballeffekt

WFA vil danne komiteer innen utdanning, media og juridisk rådgivning. De vil ta saker til retten i 1 eller 2 land, med håp om at de vil få gyldighet verden rundt. Ønsket er en snøballeffekt og søsterorganisasjoner i andre land. Gruppen vil bruke ulike strategier for ulike land med mål om å ramme de som gjør uretten mulig. Her har de en enorm oppgave foran seg.

Sjokkert over å bli sensurert på internett

WFA er også opptatt av sensur fra Big Tech: Vitenskapsfolk og leger som har et annet syn på pandemien enn det offentlige, blir stoppet.  Gruppens deltagere har selv opplevd å bli sensurert på YouTube under pandemien: – Det sier litt om hvilke krefter som er i sving, mener de.  – Man kan lure på hvem som har noe å tjene på det?  Gruppen nevner legemiddelindustrien  og «The Great Reset.»

Stenger ned grunnet ugyldige tester

Og hva med den uforsvarlige massetestingen av friske mennesker? Professor i molekylær biologi og immunologi, Dolores Cahill stiller spørsmålstegn ved PCR-testene som brukes til å diagnostisere korona-smitte.  Testene er ikke gyldige og opptil 90% kan vise feil resultat: – Det betyr at vi ikke har noen bølge nummer to, vi har ingen pandemi nå i høst og vi stenger ned helt uten grunn, sier hun. Professor Cahill har vært helse og vitenskapelig rådgiver for regjeringer blant annet i Irland og for EU. Hun har også ledet laboratorier innen forskning på kreft og autoimmune sykdommer.

Skremmer til tross for lave dødstall

Den tyske legen, dr. Heiko Schøning, er visepresident i WFA.  Han har sammenlignet dødstall i Tyskland de siste fem årene. Tallene for i år er lik foregående år. I Norge har det til sammenligning dødd færre i 2020 enn året før. Likevel fortsetter myndighetenes en skremselspropaganda som blant annet rammer ungdom.

Skrek til ungdom

Oslos ordfører Raymond Johansen gikk ut og skrek til ungdom på direktesendt TV at de ikke skulle treffes og for all del ikke klemme hverandre. Er dette virkelig lov, kan man lure på. Hva med etikken? WFA oppfordrer tvertimot til å klemme flest mulig mennesker hver lørdag klokken 12: -Klemming er sunt og styrker immunforsvaret og er NULL prosent farlig, sier de.

Tiltakene er en trussel mot mennesker og mangler dokumentasjon

Dr. Schøning hevder at  pandemi-tiltakene er en trussel mot menneskeheten og pågår uten tilstrekkelig vitenskapelig dokumentasjon. Han har også stiftet Den uavhengige granskningskommisjonen av korona-pandemien hvor leger og advokater undersøker i hvor stor grad korona-tiltakene er vitenskapelig begrunnet. Det gjelder maskebruk, PCR-tester, nedstenging og overvåkning.

Myndighetene kan ikke ta fra deg menneskerettigheter

Martin Byrne fra Irland er menneskerettighetsadvokat og høyesterettsadvokat. Han danner nå et nettverk med advokater over hele verden for å hjelpe og støtte folk å forsvare grunnleggende rettigheter og friheter.

–   Myndighetene har ingen rett til å ta fra deg dine menneskerettigheter! Det er en stor misforståelse! De skal beskytte rettighetene dine,  ikke ta dem bort, påpeker han.

Dette er World Freedom Alliance (WFA). Mer informasjon:  worlddoctorsalliance.com.

Mads Palsvig, Danmark, tidligere investor og styremedlem i det politiske partiet JFK21.
-Maneka Helleberg, Sverige, juridisk rådgiver og styreleder for WFA.
-Dolores Cahill, Irland, professor i molekylær biologi og immunologi og president i WFA.
-Dr. Heiko Shöning, Tyskland, visepresident.
-Martin Byrne, høyesterettsadvokat, Dublin, styremedlem
-Fiona Hine, politisk aktivist og generalsekretær i WFA.

Se oppsiktsvekkende You Tube-filmer med klassen din eller folk du har nærhet til: WFA har filmet sine første møter med offentligheten i Stockholm. En spennende reise mot oppvåkning og frihet.

Se video fra WFA fra Stockholm, part 1 her

Videoenn til WFA fra Stockholm ser du her, part 2

 

Flere sannheter om viruset? Les hva World Doctors Alliance sier her (engelsk) .

Flere sannheter om viruset? Les hva World Doctors Alliance sier på norsk her. 

Kilder: document.no og The World Freedom Alliance.