Annonse

Denne var det noe kjent med! Jeg følger med på minmote.no – og sjekket 17.mai-trendene. En av kjolene har nøyaktig samme mønster som sommerkjolen jeg kjøpte i Dubai for flere år siden! Jeg kan bruke den gamle kjolen og samtidig være trendy på nasjonaldagen torsdag. Bruker du bunad eller annet tøy på nasjonaldagen?

Gammel kjole blir som ny

Med en gang jeg så kjolen øverst til høyre på bildet sakset fra min mote.no, visste jeg at det var noe kjent med den.

Les artikkelen der jeg fant kjolen min her. 

Jeg sjekket i klesskapet og fant sommerkjolen jeg kjøpte på  venninneferie i Dubai for 5-6 år siden. Min  kjole er ikke i silke, den er kortere og litt mer formsydd – men ellers er den påfallende lik silkekjolen fra HM som selges som årets 17. mai-mote. Ergo kan jeg børste støvet av Dubaikjolen og være trendy på årets 17. mai-fest. Min kjole er fra Promod.

Grønt er skjønt  – og rosa er feminint 

Det er mye blomstermønstre i år, og jeg prøvde også noen mønstrete omslagskjoler på Bik Bok. Jeg liker godt de friske mønstrene og at kjolene er utringet og fremhever bysten. Det er nok av bumsete kjoler på markedet som bare gjøre deg større. Prisene hos Bik Bok er jo også ganske overkommelige.

Jeg falt for kjolen i rosa og grønt. I og med at den er tynn og ganske utringet, kjøpte jeg en grønn topp og en hvit, kort leggings med blonder (Gina Tricot   ) som jeg lett kan bruke med kjolen.

Lag på lag er tingen i vekslende sommervær.

Jeg falt også pladask for denne søte, grønne toppen (Gina Tricot.) Den kan jeg bruke i hele sommer. Enig? Jeans-skjørtet er fra Be young.

 

Hva gjør du på 17- mai år og kjøper du nytt eller bruker gammelt – eller kanskje bunad?

Hvilke plagg likte du best i denne bloggen?

PS: Legg merke til bryn og vipper! Jeg var innom  dyktige Martina hos JK Beauty Salon i Ski og ordnet nye vippeextensions  og farget øyebrynene før shoppingrunden. 🙂 

Jeg har også litt krøller igjen i håret og det skyldes søte Michelle hos Beyou på Kolbotn Torg; jeg var innom henne og krøllet håret på bursdagen min nettopp.

Les også: It is springtim; wear all your dresses with tights, a T-shirt and smile!

Les også: Mette Marits sønn lever jetsetliv i London; kan han kreve å ikke bli skrevet om?

Les også: Kvinner over 30: Vi trener med tights så mye vi bare vil!

Les også: Hvilken kjole skal jeg velge?

Les også: Endelig fridag på #vingcamp Kypros: Vi tar den helt ut på skumparty!