Annonse

Reisetips: Da jeg reiste til Ayia Napa, Kypros med Ving treningsreiser, spurte flere: «Tør du å dra dit, så nær Syria?» Nå er Kypros det eneste sydenlandet du kan dra til og slippe karantene ved hjemkomst. Ingen er redde for Syria lenger, det handler kun om fargekodene grønt, gult og rødt. Og Kypros er gult, så du kan trygt reise! Her deler jeg gode minner fra skumparty med treningsgjengen.Kom deg på tur! #vingcamp

Innlegget er delt tidligere, før coronatid. Vi bodde på Sunwing Sandy Bay Beach, Kypros: Et stort, flott hotell med masse treningstilbud, fantastiske bassenger, nydelig mat og god underholdning på kvelden. For noen år siden ble dette innlegget blokkert av Instagram med påstand om at jeg hadde bannet. Grunnen var at jeg hadde nevnt den kalorifattige drinken Skinny Bitch som jentene drakk på denne treningsturen. Stol på deg selv, er dagens budskap. Ting er ikke alltid som de sier. 

Skumparty etter hardtrening

Dagene går fort på treningsleir med Ving på Kypros. I går ble det tid til litt fest og moro også. Planen var å møte treningsgjengen  for noe godt å drikke på Nissi Beach: Det endte med disco-dans og full fres på skumparty! Og jeg lærte å drikke en helt ny drink. Skinny  Bitch!  «Hva er det ,»spør jeg en av treningslederne våre: «Det er det jentene drikker på Nissi Beach i Ayia Napa,» er svaret: En drink nesten uten kalorier, bestående av vodka og farris og søtet med lime/limejuice. Den kalles også for vodka soda. Etter en corona i hyggelig selskap, skjønner jeg at må teste denne. Og den smaker faktisk bra. Det er ikke noe drikkepress, men etter fullt treningskjør fra fredag-tirsdag, synes jeg at jeg kan unne meg en fest.

39 damer og en mann på treningsleir

Jeg er på treningsleir på Kypros i regi av Ving sammen med 38 andre damer og en mann. Vi har med oss tre dyktige instruktører fra Norge. I tillegg har Sunwing-hotellet Sandy Bay Beach Elixia-timer, slik at det tilsammen er veldig mye å velge i. Jeg har testet yoga, sirkeltrening, bootcamp, Ving wood og mye forskjellig. Best liker jeg dansetimene. Jeg liker også å trene i vann til god musikk og har deltatt på vann aerobic hver dag i hotellets regi i tillegg.

Variert og fin trening med Ving

Her ligger vi ikke på latsiden. Eksempel på treningsdag her:

07:00 Vinyasa Flow
09:00 Boot Camp
10:00 Høypuls
17:00 Tabata
17:45 Mobilitet & Triggerpoint
17:50 Yin Yoga

All in på skumparty!

Men i går ble det treningspause! Fri på ettermiddagen og middag med gjengen i Ayia Napa var noe jeg virkelig gledet meg til. Etter lunsj på hotellet, trasket jeg avgårde mot disocmusikken på Nissi Beach sammen med noen damer som har vært her på treningsreise før. Der var det allerede full stemning på stranden blant treningsbertene som startet tidig der og instruktørene våre, Sølve Sundrehagen og Pia Seeberg. (Yogainstruktør Melissa Andersen kom først senere på kvelden.)

 

Vi var oppe i baren og danset da de som drev stedet fyrte løs med skumparty. Vi gikk all in og ga jernet i skumdansen som du kan se på disse bildene! Bra rekreasjon etter hardtreningen. Man får det ikke mer moro enn man lager selv, og dette var gøy. (Foto av meg i hvit strandkjole: Pia Seeberg.)

 

Mannen som leder an i dansen i gul shorts, er vår alles inspirator, treningsguru Sølve Sundrehagen.

Det er andre gang jeg deltar på skumparty. Første gang var i Tyrkia for snart to år siden. Det fristet  til gjentagelse og nå fikk jeg sjansen igjen. Denne gangen gikk det hardt utover den nye strandkjolen som jeg kjøpte på Miami South Beach i påsken men kjolen overlevde heldigvis både skum og noen kalddusjer og er like fin.  (Jeg fikk skiftet underveis, og dratt på meg badetøy…)

Den eneste nedturen var at Sølve sa at vi måtte gå akkurat da festen var på det morsomste. Jeg måtte forlate en kjekk sjarmør midt i flørten – men forhåpentligvis dukker det opp flere muligheter… 😉

Japansk restaurant og uteliv i Ayia Napa

Grunnen til at vi måtte dra så raskt var at vi hadde booket bord på restaurant i byen klokken 1900. (Altfor tidlig.) Dermed bar det i flokk tilbake til hotellet hvor vi hadde ca 50 minutter til å skifte om til fin middag i Ayia Napa.

«Noen tok et bad på vei hjem for å kvikke seg opp litt.»

Vi spaserte sammen fra hotellet de i overkant 2 kilometerne inn til en japansk restaurant. Kokkene var fantastiske og laget god show og stemning. Kvelden ble avsluttet med en titt på Ayia Napas uteliv – og vi fikk brukt den siste energien på enda mer dansing! Her er jeg sammen med en grepa blondine  –   hun er utdannet lege og skal gifte seg i sommer. 🙂 Blondes have more fun. 🙂

Støl og sliten – men gjennomførte

Det ble sent for min del (dro klokken 01 fra byen)  og jeg må innrømme at jeg både var støl og sliten på aerobic-timen tidlig i formiddag – men jeg gjennomførte – og det er det viktigste! Før jeg la ut dette innlegget, tok jeg meg en velfortjent powernap… . Fredag bærer det hjem til Norge  – forhåpentligvis litt sprekere og i bedre form til bursdag og 17. mai. Jeg kan varmt anbefale treningsturer, det er gøy og sosialt samtidig som du får trene til livlige rytmer med fine folk.  PS: Solhatten og håndkleet ble igjen på Nissi Beach…

Les mer om Ving sine treningsturer her. 

Les også: Krav fra kvinnene: Ekte menn bruker solkrem!

Les også: Jeg har vondt av Therese Johaug. Hun fikk altfor hard straff!

Les også: Uheldig flypassasjer: Fikk akutt flyskrekk; går glipp av bryllupet

Les også: Derfor kjøper jeg treningsklær på nettet

Les også: Trenger du hjelp til å komme i form, dra på treningsreise!

Les også: Shoutout! Jeg hørte bønnerop, og kom ikke til skade!