Annonse

naken the Well badetøy

HELSE: Jeg ville vise frem mitt nye badetøy, men det er umulig: På The Well får du ikke ha med egen badedrakt: Du må kjøpe stedets bikini som rakner og mister farge i vask: Spastedet har ikke modernisert badetøyet på årevis. Å bade toppløs som mannlige spagjester vil, kommer ikke på tale.

Ikke lov å ha med eget badetøy

Fy søren, nå er jeg så skuffet, Stein  Erik Hagen! Før påske kjøpte jeg ny badedrakt, og får ikke vist den frem på spaanlegget ditt, The Well. Her er det kun lov å benytte stedets eget badetøy – som du må betale dyrt for i tillegg til den rådyre inngangsbilletten.

Måtte ut i sjøen for å bruke ny badedrakt

Jeg er lei av de grå og trå bikiniene deres nå. I påsken måtte jeg ut i sjøen og 9 graders badevann for å få brukt og vist frem den nye røde, badedrakten min! Det eneste sted den blir godtatt på The Well, er på handicaptoalettet. Det er til å grine av.

Hadde ventet bedre kvalitet

Selv har jeg måttet kjøpe opptil flere av de gammeldagse The Well-bikiniene : Jeg vasker selvsagt tøyet mellom hvert besøk, men hadde ventet at kvaliteten var bedre. Og ikke klag på at jeg har vært for ofte hos dere.

Mister farge og tover seg sammen

To ganger har bikinien mistet farge i vask og blitt lilla. De tynne snorene raknet og smuldret opp. I tillegg har under- og overdelen lett for å tove seg inn i hverandre på grunn av de lange snorene:  Jeg blir stående å prøve å få delene fra hverandre på vei ut og inn av saunaer med bikiniforbud, mens jeg føler meg teit. Det er kjedelig og tar tid.

«The Well-badedraktene kan jeg ikke bruke, for de blir for varme og tette for meg, så mye grått blir for mye og jeg får ikke puste, så jeg er stuck med bikiniene.»

Må få inn tøy som passer alle fasonger

Selv er jeg tilpasningsdyktig og klager ikke gjerne, men det er lov å ønske seg noe freshere og mer variert. Jeg håper dere moderniserer badetøyet og får inn flere størrelser, farger og kvaliteter. Spagjester finnes i alle fasonger og ikke alle er modeller! One style does not fit all!

Slippe opp og slå seg løs

Kanskje dere skal slippe helt opp og la folk få lov å bruke eget tøy som de føler seg vel i? Marketing manager Line Høines Olsen: Jeg ser at like drakter kan gi team-følelse som i militæret og at tøyet er i et stoff som tørker fort, men det er ikke alt: Folk jeg kjenner  gruer seg til å kjøpe og gå i ukjent badetøy og vil ikke besøke stedet når de ikke får ha med egne klær. Hva synes marketing-sjefen om dette?

Slapp bikini gjør brystene  mindre

Hvorfor har ikke bikinien jeg kjøpte, pushup-effekt, forresten? Ikke alle har silikonpupper, ikke alle har råd til dyrt badetøy og denne slappe bikinien får brystene til å se mindre ut enn de er. Det er ikke bra. Vi fortjener å se bra ut! Jeg må også advare om at det lille innlegget faller ut i vask; så for all del ikke bruk vaskemaskin, skyll bikinien opp for hånd.

Slutt med toppløs-presset

Som kvinner opplever vi også toppløs-press på The Well. På The Wells Facebookside diskuterer mannlige spa-gjester som fulle nordmenn, og etterlyser flere toppløsbadende kvinner. I tillegg oppfordrer FB-siden stadig til nakendag. In your dreams! Jeg skal fortelle deg hvorfor vi ikke vil det. De fleste kvinner har opplevd kåte menn som glor og mere til og blitt plaget av det, og mange har komplekser for kroppen sin. La oss bade i tøy som vi vil.

Måtte knyte knute på håndkleet

Som sagt før, liker jeg ikke å klage. Det er mye jeg er takknemlig for, som at dere selger et lite klede som det er lov å ha på seg i saunaene. Da føler jeg meg ikke naken, men kledd og samtidig litt sexy. Kommer det snart i noe annet enn hvitt og blått; forresten? Jeg har måttet knytte knute på mitt, for at det ikke skal bli tatt. Alt ser jo likt ut: Badetøy, håndklær , pesthemaler og slåbroker: Skal alle være tvillinger?

Uhygienisk med feil badetøy

Dere er opptatt av hygiene, men når alle er likt kledd og badetøy og slåbroker må henges igjen utenfor, er det lett å ta feil. Og jeg vil ikke ende opp med badetøyet til naboen. Hvor hygienisk er det? Faktisk har det skjedd.

Tok feil badeutstyr

For et par år siden, tok jeg feil badeutstyr etter en aufguss: Fortvilet oppdaget jeg at jeg hadde fått med meg en bikini og badebukse som ikke var mine. Jeg leverte alt i spakiosken. Dit kom et par, og de hadde nesten nervøst sammenbrudd  selv om jeg sa unnskyld tre ganger. Jeg måtte løpe opp og lete etter mine egne ting før stedet stengte, og fant igjen spaposen med navnet mitt på ved en utendørs jacuzzi.

Kvinne stjal pesthemalet

Etter dette henger jeg opp badeskoene mine på knaggen sammen med bikinien for å skille meg ut og finne igjen tingene mine. Jeg har også blitt rammet selv. Ved siste besøk, tok en spagjest, en annen kvinne, feilaktig kledet mitt ved kaldkulpen under et aufguss-ritual: Uten knuten ville jeg kanskje ikke fått det igjen. Hvorfor gjør dere alt så vanskelig?

Marketing-manager bør svare

Marketing manager Line Høines Olsen er den rette til å svare på dette. Selv hun må være enig i at trivsel handler om mer enn å te seg pent på badestedet og å følge stedets retningslinjer. Å føle seg vel og velkommen er også viktig.

Ingen bonus for gode kunder

Jeg synes i tillegg det er trist at The Well ikke gir gode kunder og ambassadører litt ekstra, som gratis kaffe, rabatt på rødvinsglasset til den svimlende sum av kr 170 , grønnkålchips, som dere ikke gidder å selge lenger, eller en smakløs og altfor dyr kanelbolle. Mottoet synes å være:

You are best when you get nothing at all.

Fornøyde kunder gjør spastedet til et bedre sted å være for alle.

med hilsen i beste The Well-ånd

 

So Am I 

Les om tidligere opplevelser på The Well. Merk at noen av innleggene er gamle og at ritualer og regler kan ha endret seg, nå som alt er åpent igjen.

Venninnene mine nektet å være med: Slik taklet jeg nakensjokket!

Badstu-opplevelse på The Well: Jeg ble pisket, og likte det!

Jeg ble sensurert av The Well av samme grunn som TV2-Linn: Blondiner får ikke bruke ordet diktatur!

Diktatur-Norge:Jeg nøt et glass på The Well med avstand- timer etterpå var det forbudt

The Well-ansatt: Holdt ut en måned. Etter det hadde jeg ingenting

Friday Night Lounge på The Well; festen som uteble

Jeg skrev at det aldri skjedde noe på The Well. Det var før kysset.