Annonse

«13 kjoler vi vil bruke når denne dritten er over. La det skje fort!» skrev Min Mote. Jeg ble utfordret til å gå på tur med kjole – i dag – ikke når dritten er over. Blir tur med party-antrekk, stylet hår og parfyme den nye trenden i 2021?

Etter å ha lest utallige intetsigende artikler der corona nevnes som noe vi bare må leve med, satte jeg pris på at VG slo til med en overskrift som viser litt mer følelser: 13 kjoler vi vil bruke når denne dritten er over. La det skje fort! skrev minmote.no 

Ikke vent til dritten er over!

Ja! Dette delte jeg og bifalte på Facebook. En leser ilte til og sa at det var ingen grunn til å vente med å ta på seg finkjole. Vi trenger ikke vente til «dritten er over.» Det var fint vær og selv så hun festkledde folk langs Akerselva: De hadde rett og slett byttet ut joggebuksa med partyantrekk og det duftet parfyme langs turstier i Oslo, ivret hun.

Gikk tur med leopardkjole

«Joggere og maraton-løpere har forlengst innført «kjole-torsdag», der de løper mil etter mil i kjole og skjørt. Nå innfører jeg kjole-torsdag for turfolket.»

Jeg ble inspirert til å gå tur med leopardkjole før dagens isbad i 6 grader. Jeg kan ikke si jeg ble så party-stemt, men det var uansett et morsomt stunt! Kan vi be vennegjengen på pølsegrill og full partyfaktor utendørs i påsken? Det ville vært morsomt!

Savner du Spania?

Vil du gå på tur og ski i partykjolen?

Hvor mye savner du å mingle i baren, reise til Spania og gå på fest?

Selv mingler jeg for tiden med svanene! 😉

 

 

Les også: Påske på fjellet; Hafjell og Lillehammer er åpent for ski og hyttekos

Les også: På jakt etter pysj og sokker: Jippi, jeg fant et åpent kjøpesenter!

Les også: Tips i coronatid: Ikke vær som alle andre: Våg å tegne utenfor strekene

Les også: Målet er å få orden i garderoben:  jeg klarer ikke å kaste noe!

Les også. Tine i karantene: Idag måtte jeg gråte litt. Men nå skåler jeg med vinglasset.