Annonse

Annema Dundar

Negldesigner Annema fra Discovery-serien Grenseløs forelsket var tema for jentegjengen på ferie i Tyrkia. Finn deg en Dundar! spøkte de. I Alanya flørter sexlystne kelnere på hvert hjørne. Tror du på ferie-kjærligheten?

Erotiske noveller er populære i sommervarmen. I sommerbyene i Antalya trenger du ikke å gå lenger enn nærmeste bar for å oppleve ferieflørt i virkeligheten.

Sommeryre gutter i kø

Jeg har aldri fått så mange komplimenter og tilbud om date, kjærlighet og ferieromanse i Tyrkia som sommeren 2022. Er det pandemien og kovid-19 med lite kyss, sex og klem som har gjort guttene ektra sommeryre? Eller er det en tom lommebok som taler og Norge som frister? (Nei, det er nok bare at jeg ser smashing ut.)

Annema er morsom

-Gjør som Annema fra serien Grenseløs forelsket, spøkte jentene på trimtur i en ferieby i Antalya. -Annema gjør som Annema vil. Hun  er gammel da, i forhold til Dundar. Men hun har DE neglene! Og hun er morsom. Tøff! Hun er den eneste vi gidder å se på i den serien. Vi spoler frem til hun kommer. Og se der borte – han som smiler og stirrer og har ventet på oss i to dager nå. Han har en crush på oss. Det er en Dundar! Skal vi slå til?

Dundars familie deltok ikke i bryllupet

Man kan si hva man vil om grenseløs kjærlighet og forelskelse og stor aldersforskjell. Men det er hett og det er full tenning. Språkpoblemer og familieissues overvinnes: Dundar selv er bare 28. Rene unggutten. Annema – Anne Marit Yuvalier fra Arendal- er 62 og 3 år eldre enn moren til Dundar. -Derfor ville ikke familien hans delta i bryllupet, forteller jentene meg.  -Det går seg til, mener paret.

Avslag på oppholdstillatelse

-De har fått avslag på familiegjenforening, forteller en i trimfølget. Det har Annema selv fortalt på Instagram. Myndighetene tror han vil smiske seg inn i Norge ved hjelp av en eldre kvinne. Men Annema tror på kjærligheten.  Annema gjør som Annema vil. Hun har egen T-shirt hvor det står, svart på hvitt, forteller ferievennene meg. Så nå har hun klaget.

Dundar er overalt – og han er klar for deg

Jeg er på bar, på tattoo-studio, på hotell, på restaurant, på stranden, i butikken, i gaten, hos frisøren og jentene har rett – det er unge og virile Dundarer overalt! Noen er 20, andre 30, enkelte 40 og 50+. De ser på meg med det lange blikket og venter på respons. Alder spiller ingen rolle i Tyrkia. De spør for hverandre: «Skal du noe etterpå? Har du  kjæreste? Hvis ikke, vil kameraten min gjerne ta deg med ut å spise i kveld. Han er 20 og voksen for alderen. Hvorfor ikke? Du ser bra ut! Han synes du er sexy. Du kan ta ham med til Norge, det er greit for ham.»

Norsk kvinne som livssponsor

Jeg er overveldet og må le. Dette er mer intenst enn Tinder, hvor unge menn også er ivrige og sommerkåte. Jøss, kan jeg det. «Ja, du gjør som du vil,» sier vennen på tatoverings-studioet – nesten som Annema. Han trodde det bare var i Tyrkia det var fordommer. Mannen har tydelig  ikke hørt om norsk jantelov. Han ler høyt når han hører at noen Dundarer ikke bare vil ha sex og flørt men også klær og sko – og hjelp til familien. De trenger med ett så mye.

«Det er turismen det. Noen av disse unge guttene føler seg så sexy og smellvakre at de tror de kan foføre en norsk kvinne og få henne som livssponsor. God plan! Det er lettere enn å jobbe hardt for pengene, vet du. Rene businessen.» 

Du trenger også noe

-Du kan hjelpe om du vil, of course, men du trenger ikke, legger han til. Selv har han penger og jobb, men tar gjerne en date etter arbeidstid klokken 00.30. Så sent. Da sover jeg. Han har flere argumenter på lur: -Det er kun par på det hotellet ditt. Så kjedelig for deg. Du trenger også noe. Og med det smilet, den stemmen og de øynene han setter i meg, kan man kanskje klare å være oppe litt lenger.

Fantastiske komplimenter

I år, i 2022  er de tyrkiske sjarmørene enda dyktigere på komplimentene enn jeg kan huske det. Har de snakket sammen?! Ikke bare sier alle «bon apetit»og blunker til meg selv når jeg kun bestiller vann med kullsyre. Nærmest unisont sier de:

» I år er du slankere, vakrere og penere. I år  ser du yngre ut! Hva gjør du for å holde deg så godt? Vi må få til en date før du reiser.»

Klar for forelskelse og kjærlighet

Dette sier de uansett om du har fått noen ekstra valker og bekymringsrynker og ikke har rukket innom frisøren og stripet håret ennå. De liker voksne kvinner. Smarte. Sier de iallfall. Avslappet, i feriemodus, med føttene i myk, varm sand og med en deilig, ikke for dyr drink på solsengen, går det rett inn. Yes. Det er dette vi trenger nå. Å være litt mer Annema, ikke bry seg om cellulitter eller grevinneheng  og ta for seg med en fyr som holder deg ung og deilig. En Dundar.

Booster selvtilliten

«Vi går oss en tur i barstreet om vi trenger å booste selvtilliten,» sier to unge norske pedagoger jeg treffer på restaurant i Alanya. «Der står tilbudene i kø. Vi får jo ikke noe hjemme i Norge. Der er det skralt med komplimenter.» Det vet jeg. Her er det varmere.  Veldig! Jentene sier som meg: «Det er hyggelig med oppmerksomhet, men det blir litt mye.»

Annema gjør som Annema vil. Gjør du som du vil?

Kanskje er litt mye BRA. For  tenk på Annema. Annema gjør som Annema vil. Annema blomstrer. Annema er grenseløst og ekte forelsket. Endelig er det hennes tur. Og nå skal Dundar holde henne ung i lang tid fremover , gi henne masse kos og hjelpe henne i neglsalongen – om bare norske myndigheter sier ja.

Blir Dundar hos Annema?

«Blir han hos Annema ,» lurer ferievenninene. For når han kommer til Norge er han kjendis, og flere tilbud kan dukke opp.  HUN er forelsket ja, men er han forelsket i henne? spør noen bekymret. Annema er sjalu og hun kan sende ham hjem! Vi digger motet hennes. Annema inspirerer.

Novelle fra virkeligheten

Ingen vet hvordan ferienovellen med Annema ender, eller andre som finner seg en Dundar.  Men slik er virkelighetens noveller. Og noen sjanser må man ta når grenseløs kjærlighet og forelskelse dukker opp rundt neste sydenhjørne.

Hva synes du? Hvordan liker du å flørte? Lar du deg sjarmere av Dundar? Hvordan tror du det går?

Sesong 2 av Grenseløs Kjærlighet spilles inn i disse dager. Annema kjemper videre for å få mannen til Norge etter avslaget fra UDI:. De venter på ny respons. «Frekkhetens nådegave å si jeg er for gammel til at han kan elske meg,» sier Annema til KK. Serien vises på TVNorge og Discovery+.

Modell Vendela Kirsebom giftet seg nettopp med Petter Pilgaard, som er 13 år yngre. Også hun inspirerer. Lykke til.

God kjærlighets-sommer.

Mer om Annema og Dundar. Se video her.

Annema får latterkrampe. Se video her.

Annema og Dundar har språkproblemer. Se video her. 

Annen og Dundars øyeblikk på Tiltok. Se videoer fra Tiktok her. 

Les også: Sydenferie: Rimelig strandhotell med good summer vibes

Les også: Fleip eller fakta? 14 myter om sommerferie

Les også: Det sitter i hodet: Slik får du en mer leken overgangsalder!

Les også: Lær deg knepene: Slik blir du en bedre kjæreste!

Les også: Menn må bli bedre elskere: Aner ikke at kvinner får orgasme ved stimulering av klitoris

Les også: 7 enkle og deilige tips: Slik får du mer sexlyst

Les også: Tillat deg selv mer nytelse (intervju med sexolog)