Annonse

Fem måneder med pandemi kan ta motet fra de fleste. Märtha har i tillegg mistet eksmannen Ari og opplevd motbør også på andre fronter. Nå snakker hun åpent om depresjonen.

Et hull av fortvilelse

«Noen dager er bedre enn andre – og jeg må innrømme at jeg har hatt noen veldig dårlige dager i det siste, skriver vår flotte prinsesse Märtha Louise åpenhjertig på sin Instagram-side.

– Av og til føles alt bare for mye og overveldende, og jeg har en tendens til å havne i et hull av fortvilelse, selvmedlidenhet og jeg føler meg som et offer på alle området i livet», skriver hun.

Kjæresten må holde ut

«Ingen energi – bokstavelig talt – depresjon som kryper inn (min stakkars kjæreste som må holde ut alle følelsene mine i denne berg-og-dal-banen…) Selv med mange mennesker som støtter meg og er der for meg, så klarer jeg ikke å riste av meg det mørke hullet».

I Instagram-posten viser hun et bilde av seg selv fra fjelltur i Lofoten og forteller om hvordan alt snudde for henne etter turen:

Snudde alt på hodet

«En venn kommer og snur alt på hodet, og plutselig ser du skjønnheten rundt deg igjen, og innser at du faktisk står på en fjelltopp foran denne spektakulære utsikten», skriver 48-åringen.

Avslutningsvis retter hun en stor takk til venninnen, for at hun tvang henne med ut.

Mental helse er livsviktig og tur i frisk luft og gode relasjoner/et støttende nettverk  kan begge hjelpe mot ensomhet og mismot. Märtha – du har stått støtt i alle braser, og du vil klare det denne gangen også.

Masse gode tanker. 🙂

Les også: Snakker ut om følelsene. Livstegn fra Märtha Louise i en vanskelig og sorgfull tid.

Les også: Märtha Louise med rørende påskehilsen: Ta ansvar for dine følelser, så trenger du ikke å ta andre!

Les også: Märtha-bråket: Vi er sjalu, for vi vil også være prinsesser!

Les også: Det er nok nå! Slutt å mobbe prinsesse Märtha Louise!

Les også: Heal yourself; by shaman Durek and Märtha Louise

Les også: Märtha, prinsessen vi elsker å hate

Les også: Tung og motløs etter coronaperioden? Slik kommer du ut av depresjonen